baby, I'm lost in you

Ligger just nu i min mysiga säng, ska snart sätta på en film och bara gosa. Kvällen har tillbringats med Linda hemma hos Steven som hade en liten fest eftersom att han fyller idag. Jag drog dock klockan halv 11 eftersom att jag ska upp tidigt imorgon. Skönt att få komma iväg ett litet tag!

Just nu känner jag mig faktiskt ledsen, vet inte varför men det är många saker som tynger mig och gör mig ledsen. Folk som t.ex inte tror på en när man vet att man talar sanning. Folk som sviker.


look at me now

Hej! 

Vaknade för några timmar sen och satte på en film. Nu har jag precis duschat, ska väl fixa mig lite snart och sen möta Linda på Slagstaglass, mums! Sen ska vi nog hem till henne och mysa lite i solen och ikväll ska vi fira en av hennes vänner! Måste dock hem tidigt eftersom att jag åker till Riga imorgon med Pappa, hans tjej och hennes barn. Kommer nog bli kul med mycket god mat och shopping! Så från och med imorgon blir det ingen uppdatering förens på lördag då jag kommer hem igen.

Sitter just nu i shorts och linne.. funderar på om man kan gå ut såhär? Fast med skinnjacka också såklart... kanske blir lite kallt när man åker moppe :(


come and dance with me

Oj, rörigt inlägg igår men var sjukt trött!

Idag vid 1 så kom farmor och hämtade mig, sen åkte vi till Amarant och fikade i ungefär 3 timmar, jätte mysigt! Vi satt ute så vi båda fick lite färg också. Senare mot kvällen skulle jag och Linda ha träffat Sandra, Ange och Anna men vi ville olika saker så vi delade upp oss istället. Synd eftersom att vi inte ses på nästan en vecka..

Jag och Linda köpte kött och potatissallad sen åkte vi hem till Bea där Linni och Malin var. Vi grillade, pratade, skrattade, spelade kubb, bordspel m.m. Jätte mysigt och kul! Hade riktigt trevligt med dem som alltid! :)

Jag och Linda åkte strax innan 11. Vi stannade på Statoil och köpte godis innan vi åkte till mig, när vi var här så tittade vi på en massa Natthumor på Existenz, fyfan vad vi skrattade! Hon åkte nästan nyss så nu känner jag mig ensam... Känner för att sova med någon inatt :(

Ligger med min bärbara i sängen och där har jag inga roliga bilder. Har haft den dom senaste dagarna och därför har det inte blivit bilder... Ska skärpa mig!

m0pp3p0jk4r

  • Killen på moppen 1 - Ja, vi träffade en kille på en moppe som vi tutade på och vinkade till och vi träffade honom ett antal gånger och gjorde samma sak.
  • Killen på moppen 2 - En kille som tydligen skulle tävla med oss... han vann.
  • Tanten -En tant vi tutade på som blev skit glad och vinkade som en galning!
  • Killarna i bilen - Ja, vi parkerade utanför Mcd för vi skulle äta. Medan vi håller på att låsa våra mopeder så kommer en bild fram till oss och man hör bara musik. Sen vevar dem ner rutorna och ropar "Hej tjejer! Vad ska ni äta?!" Och vi svarade typ inte. Sen satte dem på 'My heart will go on' och sjöng en fin trudelutt för oss. Dem sa en hel del knäppa saker haha.. riktigt sköna!
  • Sandras rondell-hopp - Haha, innan vi skulle hem så åkte vi till BK och hälsade på några vänner som satt och åt där. Det blev så varmt så vi bestämde oss för att åka lite på parkeringen bara tills Lindas syster skulle komma och hämta henne. Helt plötsligt försvinner Sandra och sen ser vi henne åka ut i en rondell och stanna mitt i den. Sen hoppar hon av och gör första tabben, att inte få upp moppen på stödet. Och hon blir bara mer och mer stressad eftersom att det kommer en långtradare. Sen när hon får upp den och ska springa så skriker jag "SANDRA, LÅNGTRADARE!" Då blir hon ännu mer stressad och springer tillbaka till moppen men sen vänder hon tillbaka in mot rondellen, hoppar ett hopp, sen springer hon till moppen och åker.
  • Fredrik, Marcus och André - Ja, det var dem vi träffade ett tag och dem måste ha trott att vi var fulla för vi har vart så oerhört trötta hela kvällen och har haft världens bästa humor.

    Det blir ju en helt annan sak när man skriver någonting istället för att berätta hur det EGENTLIGEN gick till... det blir ju helt fel att läsa någonting som har hänt. Blir liksom inte samma inlevelse och man kanske tolkar saker fel m.m. Men tro mig, vi hade grymt kul!

I like where we are, here.

Helt underbart väder!!

Igår åt vi som sagt på restaurang vid 7, sen vid 8-9 åkte vi som åt där hem till Simon och började festa lite och senare runt 10 kom en massa folk. Tror vi var upp mot 40 pers eller något, så det var kul att lära känna nytt folk! Kvällen var lååång och vid halv 3 traskade jag hemåt och somnade kanske vid halv 4.

Idag vaknade jag och mådde super! Gick ut i det härliga vädret och solade lite och sen kom Linda som hjälpte mig att bära bort en massa grenar. Efter det så tog vi moppen till Slagstaglass och mötte Angelica och Sandra. Vi satt i solen och bara myste med en varsin glass. Efter det åkte vi hem till Ange och hämtade hennes moppe, sen till mig, sen till Sandra och sen åkte vi och lämnade Linda. Efter det åkte jag, Sandra och Ange till hemköp, köpte choklad och jordgubbar. Sen åkte vi till Ange och åt dom på hennes altan, mysigt!

Kom hem för någon timme sedan och ska snart iväg igen och hämta Linda tillsammans med Sandra, sen tänkte vi köpa något gott och sätta oss ute i solen!


dance the night away, drink a little more

Hallå! 

Gårdagen spenderades som sagt hemma hos Ange, hur mysigt som helst! Vi satt ute till halv 12 ungefär, då började vi plocka undan och så sen åkte jag och hämtade min vän Fredrik i stan och sen åkte vi hem till honom där bådas fäder var! Gud så kul vi hade haha, dem var inte nyktra precis! 

Jag skjutsade hem pappa vid halv 2 och somnade nästan på en gång, skit trött.. Idag vaknade jag runt halv 12 och tog en dusch. Nu ska jag snart till stan för att möta upp tjejerna, sen runt 4 ska vi till Sandra och fixa oss och vid 6 blir det middag på en restaurang! Vi ska nämligen fira Simon som fyllde i veckan så hans mamma bjuder oss på hennes restaurang, mums!! Efter det blir det fest! 

Så jag har inte någon mer tid idag till att uppdatera, men ha en skit bra lördag och kör fullt ös! ;)

Svar till Fiona: Tränar inte och äter så dåligt man kan göra så jag kan helt enkelt inte gå upp i vikt.  Jag håller inte med om att jag har smala ben för det har jag inte, dem är väldigt otränade!



självförtroende

Glömde ju säga att jag solade idag och det känns riktigt skönt! Nu när jag är lite halvsjuk så är jag super blek hela tiden... Men nu när man är lite brunare så stärks självförtroendet vilket känns skönt.

En annan sak som känns skönt när det gäller mitt självförtroende är att jag provade mina bikinitrosor hemma idag, tog storlek S eftersom att dem jag hade förra året var det XS på och dem skar in i min stjärt för att dem satt så tajt, så jag tänkte att en storlek större bör räcka! Men nej, dom skar in minst lika mycket, fan vad sur jag är.. Men samtidigt glad eftersom att min röv kanske har växt? :D


??

the summer's here to stay

Vädret idag har ju vart på topp, helt underbart! Efter skolan cyklade jag, Anna och Linda till stan och hämtade min lön, sen mötte vi Angelica och Sandra. Vi gick runt på stan och strosade i det härliga vädret och jag hittade lite saker som jag visar upp längre ner, inget märkvärdigt. Efter ett tag så blev vi hungriga så vi invigde vår första uteservering! Så himla mysigt, det blev på Wayne's där jag tog en Kyckling Wrap.

Efter det så drog Ange och vi andra strosade runt ytterligare. Sen åkte Linda och Anna och då gick jag och Sandra hem till henne, sen gav hon mig skjuts hem på sin gigantiska moppe! Den är verkligen skit stor, men snygg :)

Pappa sa att jag kanske ska få hans monsterhögtalare, snacka om jag är glad?!

Och imorgon kommer bli en underbar kväll! Det kommer nog bli den första "sommarkvällen". Vi ska sitta ute på Angelicas inglasade veranda och äta god mat. Vi blir nog där hela kvällen, när det blir lite kallare får vi ta på oss filtar och tända ljus, gud så mysigt! Längtar!!

Shorts från Monki




Bikini från BikBok



En såndär sak man har under ett urringat Linne... från GT



Blir så glad när jag ser denna bild... så somrig och härlig! Tänk att man snart kommer kunna gå såhär, dock bara på stranden men ändå!!


fan alltså

Det blev en heldag med tjejerna på stan idag, jätte mysigt!

Har stört mig på mig själv något så fruktansvärt idag!! Jag är inne i någon period där jag verkligen avskyr hur jag ser ut. Och jag stör mig på att jag tycker det, för så ska det ju inte vara? Hela dagen har jag bara klagat, jag undrar vad det beror på för såhär har det aldrig vart förut! Det skulle kunna vara mina p-piller. Dom kan ändra humöret och man kan få biverkningar som i mitt fall är dålig hy och mindre bröst. HÄRLIGT! Och så känner jag mig super blek, tur att sommaren är här snart så att man kan sola, man känner sig sjukt mycket snyggare med en fin bränna! Och vi får ju inte glömma att jag är sjuk... usch. Helt röd runt hela näsan, blek i ansiktet och glänsande ögon, ni vet sådär som man får när man har feber? Usch usch... Och jag har sovit så jävla dåligt hela veckan. Ska bli så jävla skönt med helg!!

Men fy, jag låter så himla dum. Jag vet att det här inte är något problem, komplex har ju alla och det finns ju världskatastrofer och då ska man ju verkligen inte klaga över sånt här. Men det är det här jag tänker på just nu, det är i mitt huvud hela tiden så det är klart att jag skriver av mig på min blogg. Det är ju mina tankar och åsikter som finns här (vissa av dem) och det känner bara skönt att skriva av sig! Detta måste bero på mina p-piller för det känns inte som mig...

hm..

Nej förlåt, jag ska inte vara tråkig.. Slänger upp lite bilder nu och berättar om morgondagen SEN sova ;)

Jooo imorgon så slutar vi halv 1, eller skolan stänger då så vi kan inte jobba med UET så då åker jag, Ange och Sandra till stan och kollar klänningar och sen ska vi ta en fika med Olivia och Emma, mysigt! Lite senare skulle även Linda komma ner på stan, hon behöver också en klänning till helgen så vi går en snabbis med henne och sen blir det hemåt, kommer nog vara helt död imorgon... sov inte många timmar igår natt och lär inte göra det den här natten heller. Är så täppt att jag inte kan andas... 

min mysiga lilla sänghörna..



ooooch soffhörnan. 



Tog fler bilder på mitt nystädade rum men jag orkar inte......kanske en annan gång hehe. NATTI


Sleepmode

Jag är dödstrött. Hela dagarna, hela kvällarna, hela helgerna...ALLTID! Orkar inte mer, usch...

Så jag orkar inte skriva något, kan berätta att jag städare rummet... kul va? Godnatt..

I wanna see if you can give me some more

Kom nästan nyss hem från Akropolis där jag åt kvällsmat med pappa, jätte mysigt! 

Tidigare idag var jag hemma hos Angelica där vi filmade inför vår Powerpoint presentation, det blev grymt! Vår grupp har dem bästa idéerna haha, helt sjuka.. Det är inte mycket mer som har hänt idag, det var väldigt slappt, fanns nästan ingenting att göra eftersom att vi behöver mer material. 

Imorgon har vi ännu ett nationell prov, fyfan vad många det är. Det är engelska skriftligt och jag har ingen aning om vad man ska göra? Undrar om vi ska skriva fritt om vad som helst eller om vi får något att utgå ifrån? 

På tal om något helt annat! Jag är sjukt sugen på sommar... jag vet att jag har sagt det men jag blir bara meeer sugen när jag lyssnar på min underbara partylista! 

Här har ni den, enjoy!:
http://open.spotify.com/user/michelleive/playlist/3bvywaWOb6PQb7OiOPVfUU

Återkommer strax med annat!


Undra sa flundra

Känner hur mitt liv börjar komma på rätt bana igen, vilket känns skönt efter allt. Mina vänner är dem bästa - har träffat nya och även börjat umgås med dem gamla, vädret blir bättre och bättre vilket förgyller mina dagar, jag och mamma ska flytta till en super duper fin lägenhet, har fått jobb, skolan går bra och snart börjar jag gymnasiet. Jag vet att det kommer bli 1000 gånger jobbigare, men jag vet också att det kommer bli en helt annan sak. Att träffa nya människor och omges av en helt annan miljö kommer göra stor skillnad!

Trots alla dessa bra saker är det något jag saknar. Ibland får jag en klump i magen av att jag saknar just något men jag kan inte komma på vad det är. Kanske är det för att jag ser hur lyckliga mina vänner är med sina killar. När dem är lyckliga så blir jag självklart det, men jag kan inte låta bli att känna en viss avund. Det var längesedan man kände det där riktiga kärleksruset och jag saknar den känslan.

Kanske är det träningen. Jag älskar att träna, man mår så bra! Sömnen är på topp då, detsamma med matvanorna men jag känner att det är onödigt för mig att köpa kort. Jag vet att jag inte kommer träna på sommaren, då har man ju annat för sig. Så jag tänkte ta fram studdsmattan i år igen och köra lite varje dag haha! Det är faktiskt bra träning har jag hört :)

Kanske är det mig själv? Jag har sagt tidigare att jag inte riktigt känner igen mig själv. Jag tror inte det handlar om vad jag gör, jag tror det handlar om hur jag ser ut faktiskt. Har haft lite noja över det på sistone, vill göra en stooor förändring! Men jag kan inte komma på vad det är jag vill göra......

I've got the sun in my hands

Hallå!

Känner mig på ett riktigt bra humör idag och det har jag känt hela dagen! Var hemma från skolan idag eftersom att jag hade feber igår men jag mår bättre idag så jag satte mig och jobbade med mitt jävla pappersarbete. Det är bokföring jag håller på med. Ni kan ju  tänka dig att det är kvitton som en person har samlat på sig på ett helt år som jag först ska sortera månadsvis och sen ska jag sortera dem i rätt dag i varje månad... väldigt mycket jobb.

Men efter 3 timmar så orkade jag inte mer, då ringde Angelica mig så bestämde vi att vi skulle ta en promenad för det var ju så underbart väder idag! Så vi möttes på torget och då hade hon hittat Anna på vägen, så vi 3 traskade mot hemköp och sen vidare mot Glömsta där vi chillade på en kulle. Vi gick i linnen, det var ju så jävla varmt och skönt! Senare gick vi hem till Angelica och bakade smulpaj med rabarber i, super gott! Den åt vi på hennes altan. Vi pratade och spelade kort, helt underbart! Känner hur sommaren närmar sig, längtar som en jchuvufknvkj!

Jag bara VET att den kommer bli huuur perfekt som helst med mina änglar!

När jag kom hem till pappa sen så gjorde jag klart jobbet, helt underbart! 2000 kr rätt ner i fickan. Fick förresten veta av mamma att jag har fått ett jobb. jag jobbar endast 3 timmar varannan vecka och får 500 per gång, lovely!


<3

Hmm... detta sög. Trodde jag hade fler bilder men det hade jag tydligen inte..





sover en timme vaken en timme

Usch, det är så jävla mycket att göra just nu med UET, känner mig jätte stressad och så har jag blivit sjuk också.. feber, ont i halsen och förkyld som satan. INTE LÄGLIGT! Men sånt får man leva med, ska nog vara hemma imorgon så att jag blir frisk.

I fredags var vi ett helt gäng tjejer hemma hos Anna, riktigt kul hade vi! Tjejer är alltid bäst haha. Senare, runt 11, så fick jag, Anna, Emma, Linda och Sandra skjuts till Hällby där det var fest. Det var jätte kul tills några spårade ur, då åkte vi hem. Jag, Anna och Linda sov hos Anna så igår när vi vaknade gjorde vi en drömfrukost/lunch, sååå god! På kvällen sågs jag, Ange och Anna hemma hos Linda för lite filmmys!

Idag har jag inte gjort någonting, mår allt annat än bra.. så jävla tråkigt. Nu är det endast en vecka kvar i skolan sen är det ett välförtjänat lov framför oss, härligt! Ser fram emot helgen enormt mycket, kommer bli skit kul med tjejerna!

Blir nog ett inlägg till med lite bilder i strax, orkar inte just nu :(


Ma Chérie

Oj, dagarna går så snabbt så jag glömmer blogga! Det var redan tre dagar sen sist, förlåt :(

Men på helgerna har man ju faktiskt inte tid.. man är ju aldrig hemma? Igår var vilt och idag har jag ätit slagstaglass, mcd, nudlar, godis, chips och massa mer tillsammans med Sandra, Ange och Linda! Men jätte kul har jag haft det och ikväll kände jag för att sova hemma, plus att pappa ville ha mig hemma någon gång, är ju som sagt aldrig det :(

Just nu sitter jag i min säng och bara tar det lugnt. Funderar på att gå och lägga mig strax och sen sova jätte länge imorgon. Pappa ska nämligen iväg så det är ingen som väcker mig, skööönt! Imorgon ska jag träffa tjejerna, vet inte riktigt vilka vi blir men det blir nog super mysigt! Vi tänkte göra fruktsallad och sen köpa gurka och dip, gott! Kanske blir ett inlägg lite senare om jag inte har hunnit somna haha, är väldigt trött :(


RSS 2.0