m0pp3p0jk4r

  • Killen på moppen 1 - Ja, vi träffade en kille på en moppe som vi tutade på och vinkade till och vi träffade honom ett antal gånger och gjorde samma sak.
  • Killen på moppen 2 - En kille som tydligen skulle tävla med oss... han vann.
  • Tanten -En tant vi tutade på som blev skit glad och vinkade som en galning!
  • Killarna i bilen - Ja, vi parkerade utanför Mcd för vi skulle äta. Medan vi håller på att låsa våra mopeder så kommer en bild fram till oss och man hör bara musik. Sen vevar dem ner rutorna och ropar "Hej tjejer! Vad ska ni äta?!" Och vi svarade typ inte. Sen satte dem på 'My heart will go on' och sjöng en fin trudelutt för oss. Dem sa en hel del knäppa saker haha.. riktigt sköna!
  • Sandras rondell-hopp - Haha, innan vi skulle hem så åkte vi till BK och hälsade på några vänner som satt och åt där. Det blev så varmt så vi bestämde oss för att åka lite på parkeringen bara tills Lindas syster skulle komma och hämta henne. Helt plötsligt försvinner Sandra och sen ser vi henne åka ut i en rondell och stanna mitt i den. Sen hoppar hon av och gör första tabben, att inte få upp moppen på stödet. Och hon blir bara mer och mer stressad eftersom att det kommer en långtradare. Sen när hon får upp den och ska springa så skriker jag "SANDRA, LÅNGTRADARE!" Då blir hon ännu mer stressad och springer tillbaka till moppen men sen vänder hon tillbaka in mot rondellen, hoppar ett hopp, sen springer hon till moppen och åker.
  • Fredrik, Marcus och André - Ja, det var dem vi träffade ett tag och dem måste ha trott att vi var fulla för vi har vart så oerhört trötta hela kvällen och har haft världens bästa humor.

    Det blir ju en helt annan sak när man skriver någonting istället för att berätta hur det EGENTLIGEN gick till... det blir ju helt fel att läsa någonting som har hänt. Blir liksom inte samma inlevelse och man kanske tolkar saker fel m.m. Men tro mig, vi hade grymt kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0