pics



BON AQUA!



sötnos



Outfit idag. Tröjan är från Weekday stockholm.



Dålig bild, men jag köpte dom vita skorna jag la upp förut, wihoo! 499 kr på Din Sko.

GÄSTBLOGG

Anna här!

Eftersom att söta Michelle duschar så tänkte jag skriva ett inlägg här. Jag har precis gjort en ny header åt henne som ni kanske ser.

Jag tycker iallafall ni kan kommentera och säga vad ni tycker.

Klicka på bilden för att komma till min blogg.


UPDATE: Såg nu att nya headern inte syns men den kommer nog snart!

!

Ja just ja! Ska byta header så fort som möjligt, har inte hunnit göra en ny ännu.

ajm sori

Super leden för mitt dåliga uppdaterande men jag har verkligen inte haft tid! Ska berätta om dagarna nu och jag ska försöka göra det kort haha ;)

Lördag: Ja, som sagt åkte jag till Linni på kvällen med Bea. Vi lagade god mat och satt på verandan i solen och kastade i oss den. Senare kom Linus och Dogge, vi var så rastlösa så vi bestämde oss att ta en prommenad och var ute ett bra tag faktiskt. Riktigt kul var det, skrattade hela tiden! Senare runt 12 så åkte dom hem och jag och Bea sov över, vet inte riktigt när vi somnade men runt 3 skulle jag tippa på.

Söndag: Jag gick upp klockan 7 (!!!!!) för att jag skulle duscha, dom andra latade sig till halv 8 :( Vi tog 10.06 tåget till huvudstaden och gick där hela dagen, kom hem vid 7. Jag skulle ha köpt skor, solbrillor, bikini, underkläder och shorts men kom endast hem med ett par skor och 2 tröjor. Hade förväntat mig lite mer iaf.

Idag: Skola...vi gör ju absolut ingenting? Jag sitter bara och ruttnar eftersom att jag är klar med allt. Fett sjukt, dom håller ju bara kvar oss så länge dom kan för att vi ska få kortare lov! Efter skolan åkte jag och Linni och tränade, måste bli bättre på det där, skärpning nu!

Jag laddar upp bilder sen för nu ska jag duscha, puss


surprise!

Nu är alla naglar på plats igen hihi! Har precis ätit kinamat och sen fick jag en sak av mamma också, vad kan det vara? ;)

Hehe, men men, nu orkar jag inte blogga, kanske uppdaterar mig senare :) puss

29

Godmorgon! Somnade 12, riktigt skönt :)
Vaknade för en stund sedan och nu tror jag att jag ska glo på Sex and the city innan det bär av mot tuna-park! Senare mot kvällen ska jag träffa bea och linni, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske ringa killarna. Vi ska iaf sova över hos någon, vet inte hos vem bara. Uppdaterar mer sen =)

28

Förlåt förlåt förlåååt för super dålig uppdatering men det har hänt lite saker... privat

Aja, nu är jag tillbaka iallafall och jag mår faktiskt bra konstigt nog, men jag har haft så mycket annat att tänka på. Idag åkte jag och Linni ner på stan efter skolan. Vi gick först till skägg och lockar i gamla stan för Linni skulle klippa sig och det blev riktigt snyggt! Efter det gick vi en stund på stan, köpte morsdag presenter och prövade en massa skor till skolavslutningen. Här är några jag är gryyymt sugen på att köpa:



svarta eller vita, inte bestämt mig vilka som är snyggast än.



favoriter än så länge!





ALLA 4 ÄR MUMMAAA!!!!





Ikväll har jag bara vart hemma. Eller jag kom hem vid 8 och sen dess har jag bara vart hemma haha. Jag kollade på The human centipede. Helt jävla sjuk! 
Javisst ja! 2 av mina naglar har lossnat! Men jag fick en liten akut-tid imorn klockan kvart i 2 som tur var hihi, tack Johanna!
Men nu ska jag äta jätte mycket godis och chips höhö! Bjussar på några bilder från dagarna som har gått, pussssssss






Håret blev riktigt fint!



Haha, vi avslutar med den här! Bjuuuuder




24

Besöksrekord igår! Keeeep reading ;)

Idag: Skola, sen ingenting. Eller jo, jag åkte hem till mamma och tog ett bad. Använde min nya ansiktsmask som jag fick av anna johnsson i konfirmations present, luktar underbart! Fick även en nagelfil med 5 olika sidor för att få bästa glansen, lite godis och ett par spets string, super söta! Tack så jätte mycket! :)

Nu ska jag plugga igen... usch




PUSS!

..

Varför känner jag mig så jävla deppig? Igår kändes allt perfekt, och precis som jag skrev i min status på facebook så älskade jag livet. Vart tog känslan vägen?
Jag tror nog bara att jag saknar allt, speciellt tjejerna. Vi har det super bra nu, men bättre förr. Vi alla 7 träffas sällan samtidigt eftersom att både jag och amanda har kille, det är alltid massa matcher hit och dit m.m.
Sommaren -09 var bäst med er, jag hoppas på en ännu bättre sommar i år. Love u, nu och föralltid<3

Anna jarebro gömmer sig bakom trädet!

pluggplugg och åter plugg

Nu laddar jag upp med cola och vit toblerone, ska nämligen sätta mig och hårdplugga nu. NO prov som sagt och sen SO läxförhör.









haha, det där är roligare än att plugga! Nej men nu måste jag verkligen sluta fjanta mig, back to buisness :(


23

Vaknade av värmeslag! Haha, nejdå men nästan, fy farao vad varmt det va på mitt rum, och det är det fortfarande!
Idag har jag inga speciella planer, skulle kanske träffa tjejerna men har inte hört något från dom så vi får se. Och jag skulle verkligen verkligen behöva plugga! Har prov på sexualkunskap på onsdag och kan typ ingenting eftersom att vi har sämst NO-lärare! Det finns ju inga bra? Ibörjan av 7an hade vi Lennart och fyfan vad jag hatade honom! HAn slutade redan på vintern så det va ju bra, då fick vi han vi har nu och då gillade man honom. Sen i 8an fick vi sladderfittan och hon fick ju typ sluta för att vi klagade så mycket på henne så då fick vi tillbaka honom som vi har nu och han har förändrats as mycket och är hur kass som helst på sitt jobb!

Aja, bara att bita ihop nu sista veckorna, ska banne mig ha VG i sexualkunskap!

ajuste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aa juste! Glömde säga att mina naglar är lika coola som jag.


bilder från dagen m.m



min nya underbara klänning, looove



världens vackraste





coola kussar<3


Kvällen spenderades till en början med
Jarebro och malin. Vi köpte vindruvor, choklad och dricka och satte oss på våran lilla plätt. Vi kom på att vindruvorna smakade jätte konstigt och det berodde ju på att vi inte hade sköljt dom och vi kunde verkligen inte äta dom för dom smakade stjärt så vi plingade på på närmsta hus och frågade om vi fick skölja våra vindruvor! Det fick vi och efter det åkte vi hem till malin, så det var ju ganska onödigt att fråga eftersom att vi drog direkt efter det haha. Iaf så satte vi oss på altanen med tända ljus och bara myste. Sen kom Linni och bea och hade med sig mer dricka och nötter och runt 11 kom även linus och emil. Väldigt myspyyyys!

Nu ska jag nog sova, är trött som en hirvenrippotissi! <3

<3

Hemkommen från konfirmationsfirandet nyss. Nu ska jag snart in till torshälla och grilla med tjejerna tror jag :)

bilder kommer ikväll, puss<3

konfirmatioooonnnnn

Nu bär det snart av till kyrkan, om exakt en kvart! Jag har just nu på mig in nya blåa klänning och sen kan jag inte bestämma mig om jag ska ha mina nya blommiga skor, converse eller gladiatorsandalerna? Aja, vi får se. Har även lockat håret med plattång i en timme. Personligen tycker jag att det blir finare lockar med plattång ;)

HEJDÅ<3

21 maj

MVG I HK! JIHA!

Idag efter skolan gick vi tjejer till kyrkan för att repetera lite iför konfirmationen imorn (!!!), men jag hanna bara gå upp i tornet för sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till hennes salong där jag fick mitt hår och mina naglar fixade :D Jag var där i 4 timmar och under den tiden hittade jag en klänning som jag nog ska ha på skolavslutningen och så fick jag en volymtång av mamma<3 Nu har jag precis smörjt in mig med BUS och fått mina bryn frärgade och plockade :)



Klänningen är mycket snyggare på!


19.19

Kan inte sluta äta toblerooone :(

Dagen har varit bra! Fick ganska mycket fritt arbete på lektionerna eftersom att vi hade en massa prov resultat vi skulle få veta, samanlagt 3 och jag fick VG på alla 3! Super! 2 Vg i svenska och 1 i engelskan :)

Efter skolan åkte jag och Linni och tränade och fyfaan säger jag bara! Hur jävla varmt som helst i lokalen, typ dog redan på uppvärmningen och vi hade precis haft idrott som var ganska jobbig eftersom att det var kokhett ute också! Usch, nu ska jag snart duscha och sen ska jag plugga HK, as mycket på mvg ju, sug :(

Stör mig på att jag aldrig tar shorts på mig på morgnarna, men imorn ska jag banne mig ha det!

19

17 grader klockan halv 9 på kvällen??? SUPER!

Idag var det sista konfirmationen (förutom ett extra rep på fredag), känns faktiskt ganska tråkigt. Har liksom vart en vana att varje onsdag så fikar vi tjejer hemma hos någon innan vi vandrar till vårt andra hem kyrkan men nu är det över... Aja, efter konfirmationen gjorde jag inget speciellt, åkte och handlade med pappa och sen hem och äta lite. Var så trött imorse, kändes som att jag skulle svimma. Somnar typ 12 varje kväll oc hdet är alldeles försent för mig, skulle behöva gå och lägga mig 8 för att få sova ut ordentligt. Aja, jag får hålla ut i 10 och en halv dag till, JAPP! 10 och en halv, så lite skola är det kvar, det räknade jag och tjejerna ut idag och då har vi ju räknat bort parken zoo, fotbollsturnering, någon dag där edvardslundarna och gökstenarna ska träffas (?!) och umgås och en dag då det är en musikal och vi slutar klockan 1.

ÅÅ, gick klädd såhär i lördags. Super skönt! magtröjan är från Bik Bok och shortsen är sönder klippta jeans för er som var intresserade. Magtröjan kostade ENDAST 99:- tror jag. OCKSÅ SUPER :D


18

Ställde klockan på kvart i 8 när jag egentligen skulle ha ställt den på kvart i 7? Michan i ett nötskal som vanligt :( Blev bråttom till skolan, kom försent och vi hade prov direkt på morgonen fast jag hann ändå med att göra hela som tur va. Efter skolan åkte jag hem och duschade eftersom att idrotten var skit jobbig (fast det vart nog ännu jobbigare eftersom att det var så varm) och sen åkte jag hem till samuel. Mys, älskar dig<3

ojjjjjjjjjdå ;)


17

Somnade halv 2 igår natt, jävligt kul att gå upp imorse måste jag säga! Tog iaf en halvtimmes dusch imorse, guuuu så skönt och det var typ första gången jag duschade på morgonen hehe. Skolan gick snabbt och jag vet inte hur många gånger jag höll på att somna, men det är ju en annan femma. Efter skolan åkte jag, linni, bea och jarebro hem till jarebro och hämtade 2 och en halv påsar med bullar och åkte sedan ut och satte oss vid vattnet på en filt. Riktigt mysigt och kul, SOMMAREN ÄR HÄR! Funderar på att kanske ha shorts imorn i skolan? Det var jävligt lökigt idag haha =(

När jag kom hem åkte jag och mamma och kollade på lite saker till lägenheten men kom bara hem med ett duschdraperi och cola...

Nu måste jag plugga till matte provet imorn, hoppas att det går bra!

Grattis til moster förresten! lovelovelove

22.22

Jag och mamma har donat lite i lägenheten nu, den blir ju aldrig klar! :(
Nu tror jag att jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det i mitt rum, det blir nog vitt och ljusrosa, ett riktigt tjejrum hihi.
Just nu kollar vi på "the perfect man".

Inge mer bloggande ikväll, natti<3

16

Igår kväll vid halv 9 mötte vi upp adam, linus ,dogge och robin och sen gick vi till ung-festivalen. Det var SÄMST! Fyfan va tråkigt, fast det var ju lite underhållande att kolla på alla retards som dansade framför scenen hihi. Vid 10 gick vi till Linus och satte oss och bara pratade om allt mellan himmel och jord, mys! Och runt 12 gick vi hem till M&A och satte oss på deras altan med chips, dricka och tända ljus, ännu mysigare! :*
Vid halv 4 somnade vi.

Idag vaknade jag halv 1 och gick in till malin, sen väckte vi amanda med att spruta deo spray på henne :( Haha, nu har vi stekt as många mackor till frulle och ska snart baka till konfirmationen nästa vecka. PUSS







gamla tider..


:*

Har solat hela dagen med bea, linni och malin. Super mysigt och aaaas skönt! THAT DAY IS FINALLY HERE! Hihi

Kom hem till mamma för en kvart sen kanske och har precis duschat, lökade så jävla mycket i solen haha :( Nu ska jag äta och sen fixa mig lite och sen blir det hem till malin och amanda för lite mys, tror nog att vi drar till ungdomsfestivalen. Blir att sova där inatt :)
Älskar att bara vara ute hela tiden, at aldrig vara hemma!! Haha, nej skoja. Eller?

!

NU ÄR DET SOMMAR NU ÄR DET SOOL, NU ÄR DET KOSKIT I HAGEN!!!!

Wie, sommaren är här och jag är snyggast i världen, jag glider på stran.. nej jag bara skoja, men jag är grymt glad för det är jätte varmt ute idag! Ställde mig på balkongen med shorts och magtröja och frös inte?! ÅÅ <3

Idag blir det förmodligen sola en massa och sen ikväll kanske vi går till ungdomsfestvialen här i torshälla, vi får se ;)

kärlek

Åå, den här dagen/kvällen har vart väldigt bra!
Var hos mormor till typ halv 4? Sen va jag och samuel hemma hos far min, väldigt mysigt. Sen vid 8 åkte jag hem till mamma, fixade mig lite och sen gick jag till gamla lägenheten och hämtade cykeln sen åkte jag, linni och bea till konsum och köpte lite smått och gott och sen åkte vi mot mälarbaden och vad händer då? Jo, linnis kjedja hoppar såklart (y) men det fixade ju vi lätt, vi är ju så händiga ;) När vi kom dit la vi ut en filt och bara pratade en massa, mycket skratt blev det också. Vi hackade även näver för att försöka få upp en eld men vi hittade ingenting bra att elda, all trä var ju blött så det fick bli en pytteliten brasa som varade i ungefär 5 min? Sen när det började dugga så åkte vi hem igen. Bea och Linni cyklade med mig till torget eftersom att jag inte vågade åka själv pga det som hände igår. Tack snälla hörni, det var jätte snällt! Väldigt tacksam :)

Puss på er alla tre, samuel, linni och bea. Love u<3






14

Kvällen igår spenderades hemma hos linus med malin, dogge och linni. Trevlig :)

Vad ska man hitta på idag då? Det är frågan..

Och här kommer lite

random bilder eftersom att jag har så tråkigt..



Oredigerad!





Also oredigerad




hell yeah

Sådääär, jag är nu ett av guds alla miljarder barn hihi. Väldigt kort och snabbt dop. ick även dop presenter som jag absolut inte var beredd på att få, så tack så jätte mycket till tjejerna, moster (aca, gudmor (; ), mormor och mamma! :*

Spelade nyss playstation 2 haha, det är ju fan skit kul! Förstår inte hur jag bara har låtit det legat och samlat damm inne i min garderob!

Har inte gjort ett dugg sen jag kom hem, förutom att spela. Hoppas samuel kan ses ikväll eftersom att jag tackade nej till tjejerna och jag har verkligen ingen lust att bara vara hemma. :(



det här var den bästa bilden, jag skojar inte. Ser fan inte klok ut på någon utav bilderna =(



Från mormor<3



Från tjejerna<3



Från moster<3



Från kyrkan hihi, + ett dopljus såklart

?!

Hallå?! Varför syns inte mina tidigare inlägg bara mitt senaste? Åå, fan vad trött jag blir =(

13

Nu håller jag på att fixa mig för att sedan åka till mammas salong på tuna park, vi måste leta skor och sen tror jag hon ska sminka mig lite till mitt dop idag. Min frukost fick bli blåbärspaj höhö! ;)

Såg nyss på det det msn video grejset att vi har hajar i sverige?!?! Den här äckliga saken simmar runt på ytan, fyfaan :(


Förlust i dam...attans!

SPEL

NU blir det spel med Linnea Linnzatti! Jag är övertrött som tusan och vill bara haj<uihfmzvnfdionx JUSTE!




12

Jag underhåller mig själv med super hög musik, basen får trösta mig :( haha, nej nu får jag sluta. Måste upp ganska skapligt imorn eftersom att jag ska döpa mig, tjoho! Upplevelse ;D
Även fast jag verkligen HATAR onsdagar pga våra otroligt tråkiga och många lektioner så gick dagen ganska snabbt. Efter skolan tjockade sig jag, linni, bea och malin oss med godis i kyrkan innan konfan började. På konfan tränade vi till konfirmationen på teater och sång som vi ska ha. Det var faktiskt kul haha, det blir nog bra ;)

Känner mig tjurig?

bajs!

Vad fan ska man göra ikväll då? Har absolut ingen lust alls att bara sitta hemma.. :(

NATTHUMOR@EXISTENZ

http://existenz.se/out.php?id=23034

http://existenz.se/out.php?id=23213

http://existenz.se/out.php?id=23225

ÅÅÅÅÅÅ, älskar alla! Fyfan va kul, grinar åt dom alla tre :(

michan<3sin humor


living my life-living my dreams




11

Älskar tisdagar, korta och bra!
Efter skolan åkte jag till samuel men blev inte kvar så länge, pappa hämtade mig 20 i 5 för jag orkade inte åka buss och sen gå med min jätte stora och tunga väska haha =(

JAG ÄR SÅ JÄVLA SHOPPINGSUGEN! VILL HA EN HELT NY GARDEROB NU, PÅ MOMANGEN!

Dom 5 låtarna jag lyssnar på mest för tillfället:
Young Money – BedRock
Edward Maya Featuring Vika Jigulina – Stereo Love - Radio Edit
David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)
Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
Melissa Horn – Säg ingenting till mig

+ massa mer såklart. Ibland kan jag faktiskt gå och önska att luften var musik, att man jämt hade musik omkring sig, skulle jag vara som lyckligast!

Juste, jag färgade ju håret så här har ni lite SKIT dåliga bilder. Dom får la duga!




;)

Hoho, har färgat håret 2 gånger ikväll. Chingeling!



Maria Montazami <3

<3

Skön dag med Malin, Dogge, Emil och Linus =)

Här har ni bilderna som jag har lovat er i flera dagar haha:








nej, katten är inte död



Min älskade kusin och jag hade en liten picnic i mitt rum hihi, gullunge! <3

trötter

Oj fyfan vad trött jag ääär, svimmar ju. Skönt att vi bara går i skolan till 12 idag, ska nog hem och sova efter det haha. Nej, jag måste fortsätta packa upp alla skit saker! Fan :(

Nu måste jag mata katterna, hejjjj

9emaj

Åkte ju som sagt och kollade på samuels match igår med cajsa, ange och sandra, och satan i gatan vad kul det var! Efter det åkte jag hem en snabbis och sen vidare hem till samuel. Vid halv 7 tror jag åkte vi till sporthallen och kollade på en innebandy match med hans kompisar, väldans trevlans =) senare gick vi till billy boys för alla dom skulle käka och sen åkte jag och samuel hem till honom och sen sov jag där för att jag började bråka med mamma haha, fick inte komma hem :(

Nu till dagen. Mamma hämtade mig 11 och så började vi flytta direkt och har flyttat hela dagen. Tog en liten paus nu. Nästan allt är här i den nya lägenheten nu iaf, förutom min säng så jag får väl sova på soffan eller något den här natten. Jag har faktiskt en känsla av att jag kommer trivas här, det är så ljust och fint och jag har en "walk in closet" höhöhö ;)

Och snart ska jag ta ett bad! Åå gud så skönt det ska bli!Har fan inte badat i ett badkar på typ 5 år så det är nog det bästa med lägenheten haha.

Aja, jag är helt slut just nu, måste fortsätta packa ihop men jag skulle lika gärna kunna lägga mig ner och somna nu på en gång. Puss


8e maj

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag var skit trött när jag kom hem. Kvällen spenerades först hos malin och amanda och sen drog vi till jarebro, väldans trevligt. Hinner egentligen inte skriva nu, ska iväg på match med ange, cajsa och sandra, blir nog kul ;)

Lägger upp lite bilder från igår när jag kommer hem eller nåt haha, puss

(K)

Drar ut nu, uppdaterar senare ikväll om denna händelserika dag!
Pusssss

(Y)

Dammsög övervåningen för 100 kr haha, lättförtjänta pengar ;)


nu ska jag besvära er med frågor,höhö ;)

UTSEENDE
[ ]Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser,läsglasögon.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Jag har minst ett halvsyskon.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[ ] Jag äger en iPod.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x]Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[xxx] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

6e maj

Skola idag, helt okej faktiskt. Slutade 25 min tidigare så jag åkte hem till samuel. Vi var för det mesta utomhus, mys :)

På söndag flyttar jag och mamma, böhö :( eller jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det är alltid kul att komma till något nytt och vi kommer bo väldigt bra, men nu får vi ingen tomt, bara balkong.
På torsdag döper jag mig, haha!  Älskar upplevelser ;D

snart är det sommaaaaarloooov :*

5maj

Sugig dag, fy.

5 månader<3

:*

Fick 500 av mamma idag, puss på det! Sparar dom till stockholm hihi ;)

fyra

Glömde min mobil hemma idag haha :( Även fast jag inte är någon mobilnörd som messar hela tiden (som jag gjorde i höstas, ca 300 mess varje dag till samma person hihi) så har jag den ALLTID med mig, jag känner att jag verkligen måste ha det. Sjuk egentligen, för man kan ju undra hur alla hade det när det inte fanns några telefoner överhuvud taget...

jag gillar er, bea linni och malin, och kaviar!

<3




I medelhavski sardinski simski
Apuskiduski, apuskidu
Men i mitt hjärtski, där simski duski
Apuskiduski, apuskidu

love you


tredje

Efter träningar brukar jag alltid pudra mitt ansikte lite så att min rödhet inte ska vara så synlig, men idag gjorde jag inte det, jag struntade i att fixa mig överhuvud taget eftersom att jag "bara skulle hem." Men så blev det ju såklart inte. Jag och Linni står på torget och pratar och skrattar när det till våran förvåning kommer fram 2 äldre män som ropar: "Hallå? Tjejer!"  Eh, aha vad är det nu då, var min första tanke. Dom kom från Eskilstuna-Kuriren och ville ställa dagens fråga till oss. Fyfan, men man kan ju inte tacka nej, det känns ju ganska dumt. Vi ställde upp på det och dom fick fota oss och ställa frågan "Vad ska ni göra i sommar?"

Nu vill jag förbereda er som kommer se bilden på att den kommer vara fruktansvärd:
-Trassligt, platt och flottigt hår efter träningen.
-Rött nylle med en stor röd finne mitt i pannan, ser ut som en Indier.
-Ett fult fake leende med gula tänder.


Now you know.




Min hy ;)


:)

ÅÅ, ÄNTLIGEN! Helvete vad jag och anna har slitit med att få min header på plats, fel bildformat och bla bla bla men nu äntligen! Den är skit ful, jag vet men jag orkade inte lägga så mycket tid på den, ville bara få bort den gamla så snabbt som möjligt.

Nu till dagen. Tog det bara lugnt fram till halv 4 ungefär tror jag, då jag åkte till slagstaglass där linni, bea, emil och linus var. Skit lång kö men det var lätt värt väntan hehe, coke float in michans heart. Kom hem vid halv 6 eller halv 7 och har inte gjort ett piss sen dess, precis såhär ska en söndag vara ;)

Gina fynd:



Så grymt jävla snygg! För 299 riksdaler är den MIN! hihi



ÅÅ! 129 kr



199 kr


väldigt söt strandväska för endast 199 kr


DinSko fynd:



Tycker dom är as snygga och coola. 399 kr för dessa.



Åå, älskar dom! As snygg färg! Aja, 349 riksdaler



DREGGEL! Fy så snygga, finns även i vit för 499 kr.




Om man ändå hade pengar? Skulle köpa ALLT! Speciellt skor hihi<3

två

Ge mig en slagstaglass! :@

Har vart ensam hemma från klockan halv 12 och blir nog det ända till kvällen, så jävla skönt :D




haha, jösses, jag älskar filmen :(
fast jag älskar alla såna här pixar och dreamworks filmer hihi (k)

fridolf

Stannade hemma från skolan igår eftersom att på morgonen var jag så tjock i halsen att jag inte kunde prata. Lite senare på dan, typ vid halv 11 - 11 vart det lite bättre så jag cyklade till torget och köpte halstabletter och sen tog jag bussen till samuel. När jag var där blev det värre igen, blev skit förkyld och fick feber så jag åkte hem vid 3 halv 4 ungefär. Sen kom pappa och hämtade mig hos mamma och lite senare kom frida, fabbe och carina, mycket trevligt. Vi kollade film, talang och så ska det låta hehe, vi missade tyvärr postkods lotteriet :(

Idag gick vi upp halv 10, käkade frukost och sen åkte vi ner på stan och kollade. Frida köpte lite saker men inte jag, eller jo, en kladdkaka ;) Jag känner mig som sagt lite bättre idag, febern är nere. Jag kände att jag inte orkade vara hemma idag men jag har levt på halstabletter och pappers näsdukar.












sexy mamas


RSS 2.0