THE START OF SOMETHING NEW



I'M TRYING TO FIND THE WORDS

Nu känner jag verkligen att jag måste börja träna igen haha, fan har blivit tjockare runt lår, mage och bröst! Men brösten får gärna fortsätta hahahaha!

Aja, eftersom att jag går i skolan på dagarna så blir det lite sämre uppdatering så ni får nöja er med nya inlägg på kvällarna :)

Idag slutade vi 1 efter en helt okej skoldag, det var mest pappersutdelning idag också. Efter tog jag, linni, malin och bea mopparna till röda korset och kollade, hittade faktiskt en kofta men mycket mer fanns det inte. Jag överskattade nog secound hand för dom få gångerna jag har vart där så har jag hittat ganska mycket fint men inte idag haha. Sen åkte vi till Tuna Park där jag köpte en annan kofta och ett par skor, supeeer! Blir så himla glad när jag handlar lite nytt för jag verkligen avskyr mina kläder, måste rensa garderoben snart...

Vi var där till 5 och då skjutsade bea hem mig. Ikväll ska jag väl plocka lite i mitt rum och sen bara ta det lugnt, imorgon börjar vi 9 så det ska bli skönt!



Skor: 499:-  DinSko





Fattar inte hur färgen är på bilden? Den är inte alls grå. Den ser ut såhär:



Kofta: 199:-  GT



Kotfa: 20:-  Röda Korset.

FIRST

Halloj! Första skoldagen idag. Inte speciellt jobbigt men ganska onödigt att gå från kvart över 8 till kvart över 9. Men det var mest utdelning av schema, busskort m.m.

Efter skolan gick jag, malin, bea och linni hem till anna jarebro och pratade om allt möjligt och sen tog vi mopparna in till stan och bosatte oss på first i ungefär 4 timmar där vi lunchade. Sen gick vi runt lite på stan, vi fokuserade mest på skor. Jag är väldigt sugen på ett par kängliknande cowboy boots haha! Dom är as grymma!

Efter det bestämde vi oss för att ge café sylvia en chans där vi aldrig har vart så vi satt där och pratade. Sen blev vi rastlösa och bestämde oss för att åka hem till mig och kolla max<3 haha

Nu sitter jag och kollar fångarna på fortet, kommer ihåg att det var mycket bättre än vad det är haha! Älskjade verkligen det närt jag var liten men nu är det inte så värst bra faktiskt. Och att det går på en måndag?! Fy skäms Tv4!

Nu ska jag städa rummet lite och försöka komma i säng till 10, somnade nämligen inte förens 4 imorse och gick upp 20 över 6...

PUSS

I'VE GOT THE MOON IN MY HANDS

Åh, min dator hos mamma har gått sönder, därför kunde jag inte blogga igår :( Men iaf, mamma kom och hämtade mig hos pappa runt 1. Vid 3 började jag fixa mig ltie smått inför kräftskivan vi skulle ha hemma hos Kvistan!

Det var super kul, verkligen! Vi åt skit god mat, spelade ett spel, pratade en hel del, dansade och bara levde haha! Och självklart kom tiden då man var jävlgit övertrött och fyfan va kul vi hade då, eller iallafall jag och malin haha! Linus och Douglas gjorde oss även sällskap lite senare på kvällen, mys!

Idag vaknade vi halv 1-1 tror jag? Då låg vi kvar och degade ett bra tag. Runt 2 gick vi upp och gjorde frukost och satte oss på altanen. Sen fick jag skjuts hem av M&As pappa någon gång, kommer inte ihåg när. Nu har jag duschat och ätit pizza, både till lunch och middag hehe och ska väl kolla film snart eller nåt. Måste bli trött!

Bilder från kräftskivan får ni när jag har fått dom ifrån bea :)


THE BOYS LOVE MY STYLE






JAG SKA KÖPA DESSA OAVSETT OM JAG HAR PENGAR ELLER INTE!

WHEN I'M BLINDED BY THE LIGHTS

Förlåt förlåt förlåt och åter igen: FÖRLÅT! Har vart sämst uppdatering nu men jag har verkligen inte haft tid. Igår när jag kom hem var jag helt slut verkligen och orkade inte annat än att kolla film. Det fick bli klassikern "Torkel i knipa" hahaha, så bra!

Idag gick jag upp halv 7 (!!!) för att åka med pappa till torshälla när han skulle till jobbet. Han släppte av mig hos mamma där jag sov i ungefär en timme och sen duschade jag och fixade mig lite. Sen mötte jag Anna vid hemköp halv 11 och så skjutsade jag henne ut till Kålsta. Fyfan vad jobbigt det var haha, men jag var tvungen eftersom att jag skulle hämta min cykel hos Linda.

Efter det åkte vi hem till Anna och blev upphämtade av hennes morbror som körde oss till Spicy Hot där vi lunchade, nr 14 ;) haha, sen gick vi till körskolan där jag KLARADE PROVET, WIHOO!

Efter det gick vi runt på stan ett tag där jag hittade en jacka, jag älskarrr den och nu är den min! Perfekta höstjackan, mumms!

Haha, snacka om att jag inte fastande på bild! Fuck face :(



HOME

Ja nu är jag hemma och det suger haha. Hade gärna vart borta ett tag till, är så trött på äckeltuna!
Kryssningen var iallafall jätte bra, avkopplande och rolig på alla vis. The Johnssons är riktigt sköna haha! Vi dansade, åt jätte gott, spelade en massa och mycket mer.

Ni får bilder en annan gång för just nu orkar jag inte :( men imorn kanske!

CRUISE

Det här är vad jag åker i. Vi hörs imorgon sötnosar (K)


Skit fula och dåliga bilder, tyvärr. 
Dom svarta byxorna och den rosa tröjan med fransar på är båda från BikBok. Halsbandet är Annas!


OCH TILL alla er som tycker att jag inte har några muskler: Här har ni beviset på att jag har det! Musklerna syns ju fast än jag inte spänner  ;)

I'M NOT SURE ANYMORE

Jag glömde ju berätta igår att jag klarade alla 4 övningsproven! Är super glaaad! Och så klarade jag uppkörningen idag, wiiee! Funderar på att göra teoriprovet på fredag så att jag får det gjort innan skolan, det vore skönt. 

Nu till packningen. Jag har packat för att jag och Anna drar iväg på kryssning, skit kul! Dock bara över en natt så jag kommer nog inte uppdatera något mer idag, kanske något litet innan jag åker. 

Nu ska jag snart duscha och kanske ta en liten tupplur eftersom att jag gick upp halv 7 idag, men först ska jag kolla klart på Pippi Långstrump på dom 7 haven hihi, så braaa och jätte längesen jag såg den! :D



DARK HAIR


NOW I'M FEELING SO HIGH

Vet ni vad jag gör just nu? Jag färgar håret, äntligen! Är så jäkla trött på min färg, så triiist så det blir skönt med lite nytt! Och så målar jag naglarna och lite senare ska jag smörja in mig med brun utan sol, det känns fräscht :)




Skulle tro att det blir ungefär såhär men är inte helt 100:



DON'T BLAME IT ALL ON ME

Godmorgon alla! Idag har jag fullt upp, mamma ska snart skjutsa mig och Linni till körskolan och jag skulle tro att vi blir där till 5 ungefär. Jag måste verkligen klara iallafall A och B! Efter det åker jag hem till mamma igen, ska packa (hm...undrar vart jag ska haha?) och färga håret! Äntligen! :D

Efter det skjutsar hon hem mig till pappa och ikväll vet jag inte vad som händer, jag ska nog bara vara hemma, ska försöka lägga mig tidigit idag eftersom att jag ska upp halv 7 imorgon! Har uppkörning...

Jag uppdaterar igen ikväll, puss!

Wie, mina soltabletter har kommit! En kapsel om dagen gör att man får en jämn och brun hy. Kapslarna hittar du här: http://vitalas.se/


TAKE ANOTHER SHOT

Pappa hämtade mig på körskolan runt halv 5, då åkte vi och handlade lite och sen dess har jag typ inte gjort något.
Det gick piss på övningsproven haha! Man ska ha 32/35 rätt och det bästa jag fick var 29. Det sämsta var typ 22 hahaha, måste plugga mer! Men jag åker dit imorgon igen, då ska jag iaf klara A-delen!


Skola snart, inte så jobbigt som alla verkar tycka faktiskt, men det kanske är för att våra lektioner ser ut ungefär såhär haha:



SMARRIGT


YOU JUST KILLED ME

Hej sötisar! Igår hade jag besöksrekord hihi, super glad för det! Idag skulle jag ha gått upp klockan 11 men det fick blir kvart över 12 istället haha! Jag ska nämligen möta Tobbe på körskolan idag, måste ta tag i pluggandet nu när skolan börjar om en vecka. Jag vill gärna ha kortet tills dess men det blir nog lite senare. Men jag blir nog kvar där ett tag, hoppas på att jag kan göra alla 3 övnings proven och sen ta det slutliga typ imorgon? Aja, vi får se. Ikväll har jag inga planer så vi får se vad som händer :)

Puss


Dagens:



WÖW

300 inlägg!

KKV - real love



http://www.youtube.com/watch?v=1S6yAN-lKSs

SHE GOT HER BODY ON FIRE







Bild 1 och 2: En tröja som jag köpte i Stockholm. Hade den på The Voice.
Bild 2: Fjäder örhängen för 129 riksdaler på från GT. Skit snyggt att bara ha ett i örat. Pudret är H&Ms egna.
Bild 3: Ett linne som jag fick av Linda! Super snyggt, jag ääälskar det! Tack gumman<3


It's my heart you're taking.

Kan ju berätta lite om fredag den 13e! Det var iaf jätte kul med Linda och Anna! Vi fixade oss lite och firade Linda tillsammans med Maria och Anna Le hemma hos Anna och sen åkte vi ner till Åfesten där vi träffade en hel del folk och sen vid 1 åkte vi hem. Vi stannade på Mcd på västerleden eftersom att vi var så jävla hungriga hihi. Sen åkte vi hem till Linda och gick och la oss på direkten men somnade inte förens 4?5? Vet inte riktigt. Dagen därpå (alltså igår) gick vi upp klockan 10, duschade, åt och sen åkte vi till tåget som gick klockan 2!

I like u girls!



THE VOICE 2010

Jag, Linda, Linni, Bea, Anna och Anna tog tåget till stockholm vid 2. Vi gick på stan ett tag och jag fickm ed mig lite smått och gott hem. Sen käkade vi på Taco Bar och jävlar vad gott det ääär! Sen vandrade vi till The Voice. Helt jävla awesome va det kan jag lova! Lätt att jag drar dit nästa år också! Sjukt mycket skrik, dans, halvnakna killar (eftersom att det var så varmt hehe) och mycket mycket mer! Det var galet verkligen, lazee, flo rida, sean banan m.f röjde på scenen haha! Åh, vill tillbaka nu på en gång hihi.





fredag den 13e

Ja rubriken säger ju allt, skit rädd haha! Jag känner på mig att något surt kommer att hända...

Ikväll ska jag och anna till Linda och fira henne och sen åker vi till åfesten idag igen. Fanns inga langos iår, fyfan vad sur jag blev.




wöw, uppdatering

har verkligen inte haft tid, har inte vart hemma på typ 3 dagar.

Men iaf, drar till åfesten snart. Jätte överskattat men vafan, det händer ju inget annat i eskilstuna så lika bra att passa på när det väl händer något! :-)



SKIT FUL bild men jag orkar inte ta fler. Kvällen "Look" iaf.

Och här är lite bilder från förra årets åfest:






LANGOS<3<3<3


:O

Asså, jag har aldrig någonsin vart rädd för åska förut men idag, herreguuuud! Jag har aldrig hört en sån jävla smäll och precis över mitt hus!!!! Fan tv:n typ sprängdes och jag fick en smäll i mina ben från datorn :'( Kan inte låta bli att grinaaaaaaaaaaaaa

HOLD YOU

Åh, ser fram emot ikväll hihoo! Saknar Linda och Maria super mycket så det ska bli så kul att ses igen, och denna gång @ My Place!

Vi har bestämt oss för en skräckfilms kväll haha, fyfaaan! Jag tål verkligen inte skräckfilmer, kan inte sova utan att oroa mig för att någonting ska komma på typ 2 veckor!

Snart ska jag ta en dusch och fixa mig lite smått, inte så mycket eftersom att det bara är filmkväll så det blir förmodligen mysisar! Runt 4 hämtar pappa upp mig så ska vi lämna in en film som jag och anna hyrde igår (som btw var väldigt bra, "Flickan" hette den) och efter det hämtar vi upp henne och så åker vi till mig och kör lite moppe hihi! Runt 6 kommer dom andra 2 :D

LIKE A G6

@ Annas place right now. Hon äter och jag sitter här och nööördar denna underbart sköna låt: Far East Movement – Like A G6 - Feat. The Cataracs

Hoppas verkligen på The Voice nu på lördag, skulle vara så grymt jävla kul! Vi blir ett helt gäng med tjejer då haha, super kul! Och man kan ju inte direkt klaga på artisterna, kommer nog dansa benen av mig :D

Nu ska jag skriva lite mer om gårdagen haha, för jag orkade inte igår :( men iaf, Linda kom hem till Anna runt 5-6 någonting och vi pratade en hel del, kollade film, grät en skvätt (haha!) och sen gick vi ut ett tag och satan i gatan vad kul vi hade! Massa kärlek till er mina älsklingar!

Ikväll blir det nog bara chill skulle jag tro, skönt. Fast det är ju inte ovanligt med chill hahaha!

randoms:





PÄRLAN <3<3





take me out of here

Dagen och kvällen spenderades med Linda och Anna, hade skit kul verkligen haha! Sov hos anna igår till idag, hade det verkligen skit kul!

PANIC!

Det måste ju vara något fel på mig, helt seriöst. I flera dagar nu har jag vart helt nere och depp typ, har tyckt att livet är åt helvete av någon konstig anledning. Igår började väl mitt humör bli lite gladare och idag mår jag alldeles utmärk! Springer runt i huset med högsta volym på min 34 playlist och sjunger "super duper fint!" Haha!

Men igår måste väl ändå ha vart konstigast, jag lam ig i våran soffa på verandan och tänkte slumra till lite innan moppekursen eftersom att jag var så in i bombens trött. Så jag slumrade till lite men öppnade snart ögonen igen och fick syn på bilen. Jag vankade ut till den, satte mig i baksätet och stängde dörren och bara satt där. Sen klängde jag över sätet så att jag hamnade i bakluckan, la huvudet på en sovsäck och blundade. Det var så varmt och skönt, kändes som att jag skulle kunna vara där hela dagen! Sen helt plötsligt fick jag för mig att jag inte fick någon luft och fick paniiiik! Började grina och försökte öppna bakluckan inifrån men det gick ju inte! Så jag försökte kravla mig över sätet så snabbt som möjligt och öppnade dörren och sprang in till huset. 

HAHAHAHA! Asså nu efteråt undrar jag vafan jag höll på med? Det var typ som en feberyra eller att jag gick i sömnen fast ändå inte...Aja, jag vet inte haha, konstigt :(

BEBIS<3

Nu har jag äntligen köpt moppe! Min lilla bebis, den kommer imorgon! PGO också, skit bra, är verkligen super nöjd med den! :)

Sista teorin idag också, nu är det bara att göra provet och sen har jag ju en uppkörning den 18e sen är det klappat och klart! Läängtar, palla cykla och gå hihi.

Jag gjorde ett test nu på internet och fick bara 45 av 60 hahaha, shit vad dålig. Men då hade jag inte pluggat nåt så jag får skylla på det! Ska nog göra ett till nu :)


Följ mig med BlogLovin!


i don't wanna miss a single thing you do

Nu ska jag sova, konstigt att det alltid blir senare än vad man vill. Tänkte gå och lägga mig redan vid tolv men icke!
Har hela dagen uppbokad imorgon. Har tid hos tandregleringen klockan 10 i 12 (ska nog ta ut min metallplatta som jag har bakom mina framtänder efter att jag hade tågrälls), sen kommer pappa och hämtar mig så åker vi till Västerås. Jag tror att vi ska kolla moppe där, eller utemöbler eller vad det var haha, kommer inte ihåg! :( Och sen ska vi hinna tillbaka till eskilstuna till klockan 5 då min sista teorikurs för moppe är. Sen är det bara provet kvar, skönt!

Nej, nu ska jag krypa ner i min super sköna säng hihi! Fryser jätte mycket och mitt duntäcke ser så inbjudande ut :$

VILL HÄRIFRÅN

Nuförtiden är vuxenlivet det enda jag tänker på. Jag vill fylla 18, inte 15?! Jag vill flytta hemifrån, kunna klara mig själv, tjäna mina egna pengar och inte ha någon som ska styra mitt liv. Tål inte sånt just nu, jag vill göra vad jag vill!
Man känner sig nästan som en jävla fånge, trött på det. Jag vill ut i världen, resa med vänner och bara njuta av livet! Just nu njuter man inte, man har tider att passa, skolan och betyg att tänka på, regler att följa och jag orkar inte mer! J A G   V I L L   L E V A   L I V E T!

Jag är ledsen för min dåliga uppdatering men dagarna har tillbringats med anna och jag har helt enkelt inte haft ork till att blogga. Det är ju sommarlov så då ska man försöka att njuta, men det går ju knappt med dom tankarna jag har just nu. Antar att ni heller inte har tid att läsa bloggar på sommarlovet? Det har inte jag iaf, men jag ska bli bättre ändå.


BIRTHDAY

Japp, min födelsedag idag haha! Farmor, Farfar och kusin åkte nyss hem ochjag är helt slut så nu ska jag bara vila mig lite innan jag åker till mamma och firar med henes sida :)

Kommer nog aldrig glömma 2 augusti 2009. En väldigt minnesvärd dag då det hände makalösa saker, båda bra och dåliga. Har lärt mig en hel del från den dagen, verkligen. Min födelsedag kommer nog aldrig bli så bra som den förra året. Det sjuka är att för någon timme sen så satte jag på radion och vilken låt spelades inte då? Jo, Black Eyed Peas - I gotta feeling. Den låten vi lyssnade på för exakt ett år sen och gapade till varandra att "LÅTEN STÄMMER JU IN PÅ IDAG, TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!" . Och det blev en jävligt bra kväll. Tack till alla som var där, ni gjorde min födelsedag till den bästa jag har haft och förmodligen den bästa jag kommer att ha!









kärlek.


you can run, you can hide but you can't escape my love.

Vet inte vad som händer idag, ska iaf till pappa. Jag tror inte att jag kommer uppdatera någe mer idag, jag orkar inte. Det händer för mycket saker just nu och jag behöver vara lite för mig själv...

Bjuder på lite random pics då att ni inte ska sakna mig alltför mycket.











både nytt och gammalt. enjoy

you.

Would you tremble
If I touched your lips?
Would you laugh?
Oh please tell me this.
Hold me in your arms tonight.

I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.


Would you swear
That you'll always be mine?
Would you lie?
Would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care, you're here tonight.

babe

The valentine's day

kollade nyss på den filmen med bl.a Taylor Lautner, Julia Roberts, Anne Hathway, Taylor Swift, Achton Kutcher m.f. Det var många bra och kända skådespelare men filmen var lite B, helt okej att titta på om man inte har annat att göra haha!

RSS 2.0