29 april



såhär kommer vi se ut om drygt 3 veckor, mums ;)

Skön skoldag med ganska långa raster för min del eftersom att jag hade hk teori. Efter skolan åkte jag hem till Linni och vi pratade lite och så. Sen hämtade mamma oss och vi åkte och kollade på en lägenhet, mamma verkar sugen så jag tror att vi kommer flytta dit.. :( Efter det åkte vi hem till Linni igen och pratade lite och lyssnade på musik. Väldigt trevligt =) När jag kom hem satte jag mig på altan med en kopp te, det var fortfarande varmt när klockan var halv 8, as skönt! Satt i Linne med en filt om mig.


fuck you

Så jävla typiskt. I måndags när vi var på stan så hittade jag en klänning som jag ska köpa till skolavslutningen, skit fin och allt. Sen nu när jag klickade in på kissies blogg så har hon köpt den? :( hatar henne, hatar att hon gör allt snyggt mode till fult. Ska ändå ha klänningen...fuck her

Helloooo McChicken

Snart kommer en McChicken och hälsar på mina inre organ!
Så nu måste jag göra lite situps, armhävningar m.m, har vart riktigt dålig på att träna på sistone, fuu :(


27

Hej hopp. Underbart väder hela dagen, har solat hela dagen känns det som och det gillar vi - väldigt mycket! Efter skolan hamnade jag, linni, bea, malin och emil hemma hos linus. Vi solade en stund på studdsmattan och bara myste med lite godis och pratade och så. Senare gick vi in och halvsov framför tv:n och vid 5 drog vi hem. Jag, linni och bea fick cykla hem i spöregn, väldigt kul! :( Det hatar jag med våren, alla väderskiftningar! Blä, sol ena stunden sen typ snö andra.


      Just nu vill jag ha:

  • massa massa massa pengar!
  • moppe nuuu
  • sommar
  • annan hårfärg
  • tippar. man kan ju undra när jag kommer göra det, men någon gång i veckan tror jag.
  • kläder
  • skor
  • mat!

 


 


26 april

Började klockan 9 med moppekurs typ. Det var verkligen inte kul men det var heller inte tråkigt. Fick köra lite både irl och på simulator. Efter det gick jag, bea och linni in till stan där i från och sen gick vi runt lite där. Senare mötte vi Malin och Anna inne på retro och satt och pratade lite. När dom stängde gick vi till first class istället.



FAAAAAAT

Haha, mitt i all smet kommer mamma hem med choklad och munkar, inte okej! :(
Min blogg går typ ut på vad jag stoppar i mig på dagarna, usch, blir äcklad av mig själv!

chilligrilliii

Skulle egentligen ha fixat tippar idag men eftersom att jag inte har några pengar på mobilen kunde jag inte ringa mamma :( istället blir det nog att ha lite "egen tid" med dusch, skrubb, peeling, ansiktsmask och sen lägga på brun utan sol. Jag vill färga håret också, mörkare men jag vet inte om det är någon idé eftersom att jag vill slinga lite ljusar till somarn, så vi får se hur det blir med den saken.



=)

Jag hamnade hos Linus i fredags med Linni och Emil, vi hade riktigt kul! Lärde mig spelade cs och jag kan ju inte säga annat än att jag är bäst ;)
Igår var jag i strängnäs med konfirmationen. Trodde det skulle bli skit tråkigt men det var faktiskt rätt så kul, umgicks ju med roliga personer - Linni, Bea och Larsson ;) Vi kom dit vid 20 över 10, då satte vi oss på ett café och bara myste i solen. Sen kommer det 2 killar i 20års åldern och bara börjar prata med oss, skit roliga! Älskar såna människor, som liksom vågar ta kontakt. Vi pratade med dom till halv 12 ungefär tror jag, sen var vi tvugna att gå upp till kyrkan och sen äta. Sen stötte vi på killarna igen och pratade lite. Efter det lärde vi oss lite ursprungliga danser från olika länder och efter det lärde vi oss vår fader på teckenspråk. Sen satte vi oss och fikade igen hihi och sen åkte vi hem. Lite senare på kvällen kom min älskling <3

Man är verkligen beroende av sin mobil. Hade ingen på hela dagen igår för den var urladdad och jag kände mig verkligen handikappad!


KRAJ

Skolan var faktiskt ganska rolig. Efter det åkte jag, linni, bea, malin, dogge, linus och emil till homebuy och köpte lite godsaker och sen åkte vi till amarant och bara chilligrillade. Nu väntar jag på mat, är fan skit hungrig! :( Och så blir det nog att åka till Linus eller Emil.

ALLA GILLAR ATT BLI KRAJADE!

Mumsfillibabba

Köpte en magtröja från bikbok idag. Ap snygg till ett oar ljusa slitna jeans shorts, en kavaj och ett par gladiator sandlar i sommar! Åå, vill ha sommar NU NU NU NU NU NU NU!




men herregud, förlåt för bilden! Blek, ful i ansiktet och hade precis käkat kladdkaka :(


all the crazy shit I did tonight

those will be the best memories.

Slutade 11 idag, åt kebabtallrik med anna, malin, linni och bea. Vid 12 åkte jag till samueló och var där till halv 5 ungefär, då åkte jag till konfan :( blä. Snart slut ,ser fram emot det!


randooom

20 april

Slutade halv 11, då åkte jag, Linni och Bea ner på stan och käkade natchotallrik. Sen gick vi en stund på stan och vid kvart i 1 kollade vi på "Fame" på teatern. Faktiskt riktigt bra!

Dusch nuuuuu

GINGER<3

";PPppPp" grupperna på FB är bäst! Hihi <3

Idag tränade jag för första gången på typ en månad? Inte okej men nu är jag igång igen haha. Trodde att jag inte skulle orka någonting men det var knappt jobbigt? Eller så kanske det var hon som var urusel hihi. Hon svettades ur rumpan, är det normalt? - Nej.

Sen åkte jag hem och skrev lite om konsentrations lägret Stutthof till redovisningen imorn, blä...
Imorn slutar vi halv 11, då åker nog vi tjejer ner på stan och käkar och kollar runt lite. Sen klockan 12.45 ska vi på en musikal som St.Eskil har ordnat. På onsdag slutar vid 11, och nästa vecka har vi moppekurs hela måndagen och på tisdagen är det coaching hela dagen fram till 2. Hihi, puss

VÅR



i like linnea

Shutter Island

Kollar just nu på Shutter Island. Psykfilm som är helt sjukt bra. Breath taking, har fan svårt att andas för att den är så otäck och obehaglig. En film som jag verkligen verkligen rekomenderar.


Förutom att filmen är så bra så finns det ju ett riktigt ögon godis att titta på också, Leonardo DiCaprio ;)

<3

lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
ja det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
jag försökte visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans
och jag måste hittta ut
hur ska man älska nån som har älskar nån förut

ryser av låten. Melissa Horn – Lät du henne komma närmre

kärlek

Väldigt lyckad kväll! Tycker väldigt mycket om er allihoppa, tjejer & killar <3
Nu är jag skit trött, vi röjde som fan så jag har fått städa en massa nu. Men ska snart lägga mig och dö, skönt!

bilder kanske kommer imorn.


<3

Dagens vill ha: nya kläder

Dagens klädsel: tunna strumpbyxor, svart linne, jeans shorta.

Dagens frisyr: självlockigt

Dagens händelse: tjejerna kommer ikväll!

Dagens låt:  stereo love

Dagens saknad: solen!


Dagens dummaste: ingen

Dagens roligaste: kvällen kommer bli lovely


Dagens favorit: pappa, som var så generös

Dagens köp: inget

Dagens godis: choklad

Dagens humör: excited!




PARTEY (Y)

MELISSA HORN


fredag!

Efter skolan hamnade jag, linni, malin, amanda, bea, anna, adam, dogge, linus, markus och wigge på Amarant, fredags tradition ;) Efter det åkte jag hem en sväng och sen hem till samuel och bara myste. Sen tog jag bussen hem och hamnade hos grannen, väldigt trevligt! Nu somnar jag snart av trötthet, sitter och halvsover...måste borsta tänderna och ta bort sminket, HATAR DET!

Har äntligen fått reda på varför jag har konstiga armar! Ullis (som har likadana armar som jag) berättade att mina senor typ är uttöjda. Därför kan jag göra min "fingerdans", nästan ta foten över huvudet och lägga tummen på handryggen, tror det heter så haha? Hon sa att det hette typ att jag var lättböjd? Nej jag kommer inte ihåg, men det var något sånt. Så för mig är det farligt att stretcha för att jag töjer ut mina senor ännu mer och det kan orsaka problem i framtiden...hm? Skönt att äntligen få veta vad fan jag har för fel, men jag är tydligen inte ensam om det! :D

Har inga bilder idag, tyvärr. puss<3

14 april

Ny duschad och fräsch, grymt!
Efter skolan blev det fika :( När vi sitter óch fikar så kommer det 3 barn, tjejer mellan 4-9 år eller något, som klättrar på muren vid oss och bara glor as mycket. Visst var det irriterande ´men vi orkade inte bry oss. Sen började dom springa runt i rabatterna där och förstöra. Då kommer en tant ut som tydligen bodde i en av lägenheterna där och sa till dom att inte hoppa bland hennes blommor för dom blir förstörda, men tjejerna bara total ignorerade och var bara skit dryga. Då blev tanten förbannad för det visade sig att tjejerna inte ens bodde i dom där lägenheterna men var där ändå. Tanten talade om för dom att dom inte fick vara där och då började tjejerna skrika som fan, skit dryga saker som t.ex kuktant!? Sen gick tjejerna hem eller nåtgot och tanten gick in. Sen kommer tjejerna tillbaka och började hoppa och hålla på eller vad fan dom gjorde, och struntade totalt i vad tanten hade sagt. Och då kom mitt temprament fram (hehe) och jag blev skit arg och pulsen steg och allt, så jag gick fram och sa till dom:
- Men nu får ni ju fan sluta! Gå bort från rabatterna!
- MEN VI STÅR JU INTE ENS I RABATTERNA!
- Du står ju i en nu?
- NEJ DET GÖR JAG INTE, JAG STÅR PÅ STENAR!
- Spelar ingen roll?! Ni bor inte här, det finns andra lekplatser!
- NEJ, DET FINNS INTE EN ENDA PÅ HELA JÄVLA RIKTARGATAN!
- VET DU VAD ALLEMANSRÄTTEN ÄR?
- JAA
- AA, VAD ÄR DET DÅ?
- DET ÄR... A MEN DET ÄR..
- NEJ JUSTE, DU VET JU INTE!
- MEH, JÄVLA FJORTIS!
- DU ÄR FJORTIS!
- NEHE, DU ÄR
- NEJ DU! TYST NU!! Unge...

Och en massa mer haha, orkar inte skriva och ni orkar förmodligen inte läsa heller. Men det jag vill komma fram till är att, hur fan vågar dom?! När jag var liten var jag skit rädd för typ 5:or och upp och speciellt för vuxna jag inte kände! Helt sjukt hur jävla dryga och uppkäftiga barn det finns, fyfan va arg man blir, JÄVLA UNGAR!

(K)

MALIN! ETT JUDE BARN!



Dagen har vart väldigt rolig och skön. Efter skolan satt jag, Linni och Malin kvar på skolan och solade i drygt 45 minuter. Sen gick vi till Amarant där vi träffade Amanda och Adam. Vi fikade lite i det sköna vädret och efter det gick jag och Malin en promenad. Sen mötte vi Adam och Amanda igen vid skolan och solade igen hihi. Sen gick vi alla 4 längst med grusvägen och stannar vid en sten och bara pratar. Då hör vi världens jävla prutt från andra sidan ån så vi kollar såklart dit och då ser vi en gigantisk röv riktad mot oss! En jävla alkokärring som sitter och skiter?! Haha, så jävla vidrigt, fyyy!
Jag följde med Malin hem en stund och vi åt lite och pratade, sen promenerade jag hemåt vid 7. Nu ska jag nog plugga SO, fast jag vill egentligen inte. Jag går hellre och duschar så jag tror jag gör det hihi.

Nu låter jag säkert grymt töntig och wannabe poet eller något, men jag verkligen älskar vädret! Helt sjukt, det härliga vädret är äntligen här och jag vill bara grina när jag sitter i solen och alla fåglar kvittrar (även fast jag hatar fåglar, dom är stora och äckliga) och det syns inte ett enda moln på himlen! Det är bara 2 månader kvar till sommarlov, 2 månader... inte ett dugg långt! Förra året badade vi redan i Maj, så hoppas att man iaf kan ligga i bikini snart och sola, för bada klarar jag nog inte.

Idag har jag vart, och är fortfarande väldigt glad. Jag har världens bästa vänner, världens bästa pojkvän, det är vackert väder och det känns som att jag inte bryr mig om något annat just nu. Mitt liv får bli som det blir för jag är så grymt skoltrött och känner bara att så länge jag klarar av proven (vilket jag knappt gör :( ) så är jag nöjd, jag kör stenhårt i 9an istället för då jävlar, då höjs hela skiten!

MASSA PUSSAR, ÄR SÅ GRYMT LYCKLIG (K)



VÄDRET<3

SÅ JÄVLA BRA VÄDEEEEER, ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG! 24 GRADER UTE PÅ VÅRAN ALTAN OCH HELT VINDSTILLA! Ååååååh! Har solat i ungefär 2 timmar och släppte ut kissarna för första gången hihi, skapligt söta!

Nej, nu ska jag ut igen hihi, puss

igår och idag

Igår cyklade jag och Linni till slagsta glass i det underbara vädret som man har längtat så jävla mycket efter! Efter det så stannadevi på våran (och beas) bänk vid guppelbron och solade, lyssnade på musik och bara njöt.Sen åkte jag till tunavallen och kollade på samuels match tillsammans med david, trevligt trevligt. Sen gick vi in till stan och tog bussen hemmm. Samuel fyllde även år igår, puss <3

Idag när jag kom till skolan så mådde jag inte alls bra, mådde illa och var varm samtidigt som jag frös, alltså feber :( Nu vill jag ha mat så hoppas att mamma kommer hem snart! ;)



FOTBOLLS FAN #1

BAAARCELOOONAAAAAA HUH! HUH! HUUH HAAAAAH!!!!
Jag sitter här med Beatrícionés Pavhéos och kollar på Él Clasico. Ni som inte gör det kan ju bara ¨gå och dö för ni har inget liv!
Nu är tv:n helt sönder p.g.a all papas tapas och Cruzcampo öl som vi har kastat på tv:n när det har gått dåligt för fcb. Tjuren Pedro står här bredvid oss och är sugen på ännu en tjurfäktning. Vi ägde ut honom i halv lek så nu söker han vinst!

Dagens citat:
M- vad har Barcelona för färg på flaggan?
B- Va? Laget eller?
M- Va? Nej, landet!
B- Barcelona är en stad i Spanien, det här är ju Spanska ligan!
M- ...

Ready for a real girls day

Nu har jag precis fixat mig och om ungefär en halvtimme ska jag och bea och linni ta bussen till stan och shoppa lite, sen vid 6 ska vi på bio och se Remember me.

puss

fuck it :(

Jag gäspade så stort att min käka knäcktes! Nu har jag skit ont haha! :'(

9 april

Jag har jätte ont i magen idag, hjälper ju fan knappt med alvedon :(
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag/ikväll, vi får se vad dagen har att bjuda på.

haha, jag bjuder!









'


7 april

Nu är jag hemma från lägret. Fy för läger, det var så dötrist! Faaast, alla tjejer inne i vårat rum är bäst, man hade alltid kul med er. Amanda, Malin, Linnea, Larsson, Josse, Ida, Michelle och Linda, tack!

Nu har jag 2 par nya skossingar, ett par svarta tygskor och ett par vita converse.

Har inge vettigt att skriva idag faktiskt :)



en bild på mig och min älskade kusin arielle, tagen för något år sedan.



första bilden på mig och linni haha, tagen 08-08-19.



HAHAHAHAHA! Mattiz och jag i 6an hahahaha



sexigt... jag och lainen i 5an? 6an? vet inte riktigt haha

älskar gamla bilder hihi

SNÖÖÖÖ<333333333333333333333333333333

Det först man ser när man vaknar är snööööö! Åå, fan vad jag har längtat! Det var ju as länge sen man såg den! Kan knappt vänta tills jag får springa ut och rulla mig i den ljuvliga färgen!

Fast ne.

på landet! hakunamatata

Det är nog på landet jag trivs bäst. Man kan klä sig hur fan man vill, folk är alltid trevliga och hälsar alltid och man kan göra lite vad man vill för ingen ser.

Rutig skogshuggar tröja, jeans och röda gummistövlar får bli min "dagens outfit" ;)


4 april

Jag och Frida har krattat löv både iår och idag i sammanlagt 7 timmar! Skaaaapligt jobbigt men nu äntligen är det klart! Igår firade vi lite påsk, gooood mat! undrar hur mycket man har gått upp i vikt haha! Ikväll tänkte vi köra på fotbad, film och ostbricka, så jävla gott, man blir ju tårögd :'(
Vi åker hem imorn vid typ 10 så jag hinner till bussen mot konfirmationslägret som går klockan 1. Vi blir kvar där till på onsdag, "fan va kul det kommer bli", eller inte.. Kommer hem på onsdag så jag hör nog inte av mig förens då.  

Know you all will miss me, eftersom att min blogg är så "himla kul att läsa!!!!" :D

nej men seriöst, den måste bli bättre...

2 april

Nu ÄR det vår! Slagsta glass har öppnat och det är det allra bästa vårtecknet!
Igår skulle jag och linni in och träna efter skolan men då hade dom ändrat schema till något påskschema så vi missade medelpasset, snyft! Istället gick vi lite på stan och jag fick med mig en söt sommarklänning, en ring och brun utan sol hem. Vi tog även en varsin cola inne på first class. Lite senare, vid typ 9 tror jag, så gick jag hem till Linni och bara chilla, kom hem vid halv 12 och kollade Borat sen dog jag i min sköna säng :)

Ska väl ta en fika idag om linni kan vakna någongång! :( Senare ska jag till Linköping och fira påsk där.



RSS 2.0