knas

Ops, ljög lite igår haha, blev ju inge mer bloggande... Jag var faktiskt sjukt trött, somnade 12 och sov till 12 vilket var riktigt skönt! 

Ikväll blir det en hel del mys hemma hos Angelica! Ser verkligen fram emot det, var och köpte en chokladansiktsmask igår, ska bli kul att testa! Har bara köpt jordgubb dom gångerna jag har köpt. 

Om cirkus en halvtimme så ska jag och pappa åka och köpa en lampa till mitt rum och mitt badrum, äntligen haha!

this is true

Är helt proppmätt! Ikväll fick jag bestämma maten så det blev fläskfilé med svampsås, sååå gott! Nu gör jag ingenting förutom att gråta en skvätt över min stora mage som jag fick efter maten..

Idag, fredag, alltid lika skönt. Börjar kvart över 9, sen 2 timmars rast, sen bild (för min del) och sist engelska och sen slutar vi 20 i 3. Efter att vi hade slutat så gick jag och Ange hem till henne och fixade oss en aning, sen tog vi bussen till stan för att köpa ansiktsmasker inför imorgon och sen gick jag till Willys där pappa var.

Angående imorgon så blir det en härligt tjejkväll med ansiktsmasker, jaccuzibad, bastu, god mat m.m. Riktigt behövligt känner jag, jag tror vi alla vill prata av oss!

Ikväll blir det en hemmakväll faktiskt, inte ofta det händer! Tänkte skämma bort mig själv med 100 filmer, godis och cola för jag har sovit så grymt jävla dåligt den här veckan, MAX 6 timmar per natt vilket är väldigt lite för min del. Får jag chansen så sover jag ju åtmindstone 10 timmar, i alla fall när jag är ensam. Händer inte speciellt ofta om jag sover borta eller så. Så imorgon ska jag sova riiiktigt länge och sen ska jag och Angelica åka och handla mat inför kvällen!

Jag uppdaterar snart igen, har ju en hel kväll framför mig så det kanske blir ganska mycket bloggande!



Anna panna, vad liten du var i 8an under tiden du var sjuk...blir så ledsen när jag tänker på det. Hoppas att det inte blir så igen, love you.



Denna underbaring vill jag så gärna ha!!

Damn!



Fyfan, så jävla cool klänning jag fick av mamma! Den sitter sjukt jävla snyggt och trots att den är svart så kan jag inte sluta tänka på sommaren när jag har på mig den, grr!

En närmre bild på jackan som jag lovade!


långklänning



hur högt ska jag skrika?

Sådär, håller på och skriver på min uppsats nu äntligen. Det blir nog ganska bra, skriver om koncentrationslägret Stutthof som jag besökte med min komfirmationsgrupp för ungefär ett år sedan, riktigt häftig upplevelse! Det är dock svårt att hitta fakta om det eftersom att det inte är så känt, men jag får fortsätta leta vidare...

Idag mötte jag Linda på stan efter skolan och så gick vi till Friskis och tränade, det var riktigt skönt! Har längtat så mycket efter att få träna! Efter det följde Linda med mig hem en snabbis, vi åt mat och pratade. Hon åkte vid halv 8 och då kollade jag såklart halv 8 hos mig. 

Dom senaste gångerna har jag börjat duscha med bodyscrub, jag märker faktiskt skillnad! Och idag unnade jag mig även en liten ansiktsmask hehe..




:@

NEJJJ vad surt! Hade skrivit klart ett inlägg som var rätt så långt sen tröck jag bara på logga ut, orkar inte! :(

Jag ska duscha nu och när jag kommer tillbaka så skriver jag om dagen! Tjiiiing


lovelove

Kan inte bli lyckligare just nu! Idag var jag och Anna på stan, sen när vi ska åka hem så är mitt busskort borta igen, alltså för 7e gången...vi letar överallt och jag fick typ panik. Alldeles nyligen fick jag ett samtal från en tant som hade hittat det! Fyfan, trodde inte att det fanns såna människor, alla tar ju saker som folk har tappat och inser inte vilka konsekvenser den personen kan få, som i mitt fall.. är väldigt beroende av mitt busskort och har inte lust att betala 300 kr i månaden för ett månadskort. 

Iaf så åkte jag och Anna hit och köpte chips och dip, och sen beställde vi pizza från Onlinepizza.se, gott!

Nu kollar jag film och sen ska jag försöka skriva på min uppsats.....

<3

jag är lycklig att se dig
fast jag är tyngd av gråt
jag vill höra dig skratta
jag älskar att se dig le
mer vill jag inte önska
det vore ingen idé
allting har bara börjat
inget är försent.


hiding my heart.

Proppmätt och lycklig! Jag och pappa skulle äta på Akropolis men eftersom att det var en impulsgrej så bokade vi ju inte bord så det var fullt...så vi gick till Thai Classic istället, slängde i mig en trerätters så jag är lagom tjock nu. Kom hem för någon halvtimme sen och direkt tog jag en skållhet dusch med ansiktsmask och lite bodyscrub, har ingen aning om det verkligen gör skillnad men man känner sig ju så otroligt fräsch efteråt! 

Så "tyvärr" så hann jag inte skriva någon uppsats hihi, får ta det någon gång.. 

Blur så suuuuur, kan inte föra över bilder från min telefon! Den som tar så bra bilder, helvete. Ska försöka fixa detta alltså, för ni kan ju inte bara få en massa webb-bilder, sjukt fult och tråkigt! 



the way you are

Har försökt att blogga från mobilen ett antal gånger men det funkar inte! Undrar om det är blogg.se som helt enkelt inte kan ta emot mobilbloggar? Isåfall vill jag nog byta bloggsida, vill ju kunna blogga med min HTC!

För övrigt så stannade jag hemma idag från skolan, hade helt enkelt ingen ork så det blev en hel del deg och massa filmer. Nu har jag precis kommit hem till pappa, vi ska äta på restaurang ikväll eftersom att det är alla hjärtans dag. En överskattad dag men vafan, skit samma! Allt är ju överskattat, eller hur? Så nu håller jag på att göra mig i ordning lite smått, hopaps att jag kommer hem skapligt så att jag kan skriva en uppsats som skulle ha vart inne för cirka 4 veckor sen hehe.. bättre sent än aldrig! 




Något jag kan vara utan är mascara, helt klart! Men att ha tunna och ljusa ögonbryn står jag inte ut med, älskar när dom är lite tjockare och mörkare, som på bilderna!

Godmorgon!

Gårdagen var jätte rolig! Jag, Anna och Linda åkte till Sandra vid 6, strax därpå kom Ange och Elin och så fixade vi oss och åt god mat! Senare kom även en del folk, kul! 

Nu är jag hos pappa med Linda, vi har precis laddat ner en film och ringt mamma som ska komma med pizza hehe. Hör av mig senare!



speak easy

Seg uppdatering, jag vet. Nu är jag tillbaka igen i alla fall!

I torsdags hade vi nationella igen, denna gång skrev vi i 3 timmar.. För min del blev det en krönika, hoppas att det gick bra, det känns som det! Efter det var det rast i evigheter och sen kollade vi bara film, värdelöst men ändå skönt. Efter det åkte jag och Anna till stan, mötte Linda och sen satt vi och fikade en stund. Senare bytte vi ut Anna mot Elin, jätte mysigt att träffa dig igen gumman, det var längesen! Jag och Linda tog bussen mot torshälla runt 7. När jag kom hem hade min mobil kommit så jag satt och lekte lite med den hehe.

Igår var det en skön skoldag. Vi fick också en ny tjej i klassen. Efter skolan åkte jag och Anna till stan för att Anna skulle köpa en jacka. När vi var klara där åkte vi till mig och hämtade kläder och så och sen åkte vi hem till henne och så sov jag här. Vi somnade runt 4 och vaknade 12 så jag är skapligt pigg. Vi får se vad dagen har att bjuda på, just nu duschar Anna och snart är det min tur :)

Nu är det endast en vecka kvar i skolan innan lovet. Dock är det ju bara en vecka men det är ju sjukt skönt ändå! Jag lovar att det blir mycket festligheter, ska ta vara på varenda minut! Och som sagt, på torsdagen åker ju jag, Anna och Linda på kryssning, älskart.

Mobilen var bra mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!




på andra sidan häcken

Det bästa med att vara barnvakt är att jag får se på mina favoritfilmer hihi, grabbarna valde förut På andra sidan häcken och just nu kollar på vi Bortspolad som jag inte har sett sen den gick på bio! Älskar!

babysitter

Är just nu hos Annas kusiner, vi håller på och fixa lite mat åt 3åringen och 6åringen. Idag slutade vi som sagt 20 över 12, då gick jag, Anna och Ange och solade sen åt vi lunch på Bamse pizzeria. Efter det tog vi bussen mot Lundby och hämtade upp smågrisarna på dagis och 6års. Vi gick hem och åt mellis och så, sen bakade vi chokladbollar och nu gör vi som sagt mat. Känner mig grymt trött och hängig, lite tråkigt eftersom att man vill ju vara pigg när man är med barn!

Dom är så sjuk söta, älskar verkligen barn hihi!


should have known you was trouble from the first kiss

Är med min älskling Anna just nu, vi tittar på Sandor slash Ida och äter chips. Idag hade vi nationella i svenska, det var dock för lite tid men jag hann ändå, fast det blev lite slarv på slutet. Imorgon slutar vi 20 över 12, så jävla härligt! Då drar jag, ange och Anna och solar sen tänkte jag och Anna luncha på Waynes innan vi åker och är barnvakt ännu denna onsdag. Älskar det haha, älskar framförallt barn!



mini<3

dålig dotter...

Glömde att säga att mamma köpte en mobil till mig också, usch vad dum jag är haha :( Det blev HTC desire HD, längtar tills den kommer på posten! Fick ju även en body också hehe. 

Nu ska jag kolla film, adios!



shopping!

Sådär! Jag och mamma missade Jay haha, vi kom försent... men men, det blev lite shopping istället, så synd att det stänger klockan 5 bara. 

Jag fick med mig bl.a en jacka från BikBok. Inte alls min stil, men jag dog för den! Och den var super skön verkligen, var bara tvungen att ha den haha.

jag fick även med mig en tröja, ett linne, mascara och ögonfransböjare. Hoppas att jag och mamma kan åka och shoppa någon mer dag den här veckan eftersom att det blev så kort nu! 

Den finns tyvärr inte på hemsidan, så det blir en väldigt kass bild, men jag lovar att ni får en bättre så snart som möjligt!





party like a rockstar, look like a superstar

Härlig morgon! Vaknar halv 11 av att solen lyser och det är kanonväder, så jävla härligt! Så jag och Frida åt frukost lite snabbt sen gick vi ut och gick direkt och pratade en massa, väldigt mysigt. När vi kom hem igen så håller våra päron på och göra mat, strömming...så jävla gott, dreglar när jag tänker på det ;)

Nej nu kom mamma, så nu drar jag till tuna! Vill leta efter en pälsväst, så jävla snyggt! Puss

I should have known

Jag och Frida sitter just nu och tittar på en film med Julia Roberts på fyran, älskar henne! Vi har ätit god mat och så ikväll, bara tagit det lugnt, jätte skönt faktiskt.

Imorgon ville mamma gå med mig på Tuna park och titta på Jay Smith haha, hon älskar honom så jag ställde upp på det, så imorgon blir det en dag med min älskade mamma. Sen väntar ännu en skolvecka...bara att bita i det sura äpplet. Om 2 veckor är det lov, dock bara en vecka men jag ska fan ta vara på dagarna! På torsdagen åker jag, Linda och Anna på kryssning och det lär ju bli sjukt awsome, är taggad som fan!



Fin sommarbild på Frida i somras. Saknar värmen!

I've been upset and I've been down.

Förlåt för dålig uppdatering men hade verkligen ingen tid igår. Slutade skolan klockan halv 3, då tog jag och Ange bussen till stan och solade och sen åkte vi tillbaka till henne, duschade och så sen kom tjejerna! Rolig kväll, verkligen!

Nu sitter vi och kollar Rosa haha, så bra! Hör av mig senare, pussar.

It's been a long night

Oh fy farao, helt slut! Känns som att jag har vart på Rekarne i 1000 år. Tröttnade redan efter en halvtimme men gick och strosade ändå. Nu är jag sjukt jävla trött och vill bara gå och lägga mig. Ska nog göra det snart! Det blir nog sämhäll för både mig och Linda, gud så kul! Men det verkar vara väldigt många som ska söka dit så man får väl se...jag hoppas hoppas hoppas! Känner att inget annat passar mig riktigt, det är den här linjen jag vill gå. 

Nej fy, ska dö en stund nu. Skrev precis klart min lilla engelska uppsats som blev sämst men jaja, orkar inte just nu hihi.

It's been a long night

Oh fy farao, helt slut! Känns som att jag har vart på Rekarne i 1000 år. Tröttnade redan efter en halvtimme men gick och strosade ändå. Nu är jag sjukt jävla trött och vill bara gå och lägga mig. Ska nog göra det snart! Det blir nog sämhäll för både mig och Linda, gud så kul! Men det verkar vara väldigt många som ska söka dit så man får väl se...jag hoppas hoppas hoppas! Känner att inget annat passar mig riktigt, det är den här linjen jag vill gå. 

Nej fy, ska dö en stund nu. Skrev precis klart min lilla engelska uppsats som blev sämst men jaja, orkar inte just nu hihi.

allting har bara börjat.

Jag och Linda har precis fixat oss lite smått och ska snart ta bussen till Rekarne igen, vi var där för några timmar sen och ska dit igen, det är öppet hus och jag är sååå sugen på Samhäll beteendevetenskap! 




puss min fina vän<3

who says I can't get stoned?

Tänkte skriva ett sista inlägg nu innan jag går till bädds. 

Är så sjukt trött ständigt nu för tiden, sover väldigt dåligt. Men även på helgerna är jag väldigt trött även om jag sover 10-12 timmar. Kan det vara så att man måste ta igen den sömn man missar i veckorna? Det känns som att man måste det, men samtidigt har jag hört att man inte kan göra det. Hur förklarar man då att jag är trött hela tiden, varje dag? 

Det är något att klura på, måste bli piggare, orkar knappt hålla mig vaken i skolan. Därför går ja och lägger mig nu, i min sköna siden säng i ett lavendeldoftande rum! Underbaaaart, godnatt!

Statistiken ökar hela tiden, blir så glad!


shorts




blev riktigt nöjd!

you are trouble.

Kom precis hem, har sprungit runt överallt känns det som. Efter skolan och det äckliga NO-provet så åkte jag och Angelica ner på stan och mötte Linda, vi tog sedan bussen bort mot röd korset för att kika lite, man åker ju aldrig dit så det var en idé vi fick bara. Det är faktiskt lite underskattat med second hand, man kan hitta en del saker. Sjukt billigt det Linda fick med sig hem, en tröja och ett skärp gick på 7kr sammanlagt! Helt sjukt haha! JAg fick med mig 2 par jeans hem, ett par ljusa och ett par marinblå som jag tänkte göra om till shorts, blir nog jätte bra. Dom kostade endast 20 kr st. Mer än så fanns det inte där, man har tur om man hittar något faktiskt, men jag tycker absolut att man ska ge det en chans!

Lägger upp en bild på hur byxorna blir om dom blir bra, syslöjd är nämligen inte min starka sida..

Nu ska jag tända lavendelljus och mysa med lite godis, kanske till ett avsnitt av OC? Får se vad Anna tycker om det hehe, hör av mig senare! =)



Kass bild som alltid, men en del av dagens.
- Converse
- Svart linne - GT
- Beiga leggings - BikBok
- Skinnjacka - BikBok
- Halsduk - Bianco
- Brun väska - Thailand

take it all



heartbeats

Uschhhhh vad mycket plugg jag har att göra! Plus att alla nationella prov och gymnasieval är nu samtidigt, får panik alltså..

Igår var jag på stan med Linda, Sandra och Ange. Vi tittade runt lite och sen åt vi på first, jag fick med mig 2 tröjor hem och ett tomt bankomatkort men vafan ;)

Idag var jag med Anna en stund på dagen sen blev jag utslängd för att Oliver skulle komma till henne haha..får väl börja vänja mig vid detta. Runt 6 åkte jag hem till mamma, då åkte vi och köpte silica och kvinna. Silica är till för hår, hud och naglar, gör så att hår och naglar blir starkare och huden fräshare. Ska bli kul att se om det blir något resultat men man ska ha tålamod, efter cirka 3 månader kan man börja se skilnad...Kvinna är massa vitaminer och är väldigt bra för oss kvinnor hehe, speciellt när vi har mens och förlorar mycket blod. 

Nu ska jag fortsätta pluggaaa... uij.

RSS 2.0