31 mars

Orkar inte ladda in bilderna nu haha, imorn gör jag nog det ;)

Idag var det en lång skoldag, men rätt okej ändå. Efter det åkte vi tjejer hem till Linni på lite traditionell onsdags fika haha! Massa rostade mackor och te, gött ya! Sen konfan, som sög snabel idag. Tur att jag är där och livar upp allt lite... haha, nej skoja
Jag är på ett jätte konstigt humör för tillfället. Helt jätte flummig, både igår och idag :( Vad kan det bero på? Lite teorier:

  • För mycket fika? (mitt fika består av kaffe och bakelse. bakelse = socker = energi = kan inte sitta still och man får hål i tänderna = gör ont = man får hets och springer runt och skriker. kaffe = koffein = energi = har svårt att sitta still och bara ta det lugnt.
  • Allmänt uttråkad och skoltrött. Händer inte så mycket i skolan, eller jo, nu ljög jag lite.
  • Lägger mig alldeles för sent och går upp tidigt. ÖVERTRÖTT med andra ord
  • Lov snart, lite små spralligt hihihi
  • Man blir påverkad av vänner? Eller så är det så att dom blir påverkade av mig :(

Detta är ett mysterium vi förmodligen aldrig kommer att kunna lösa. Men ni kan ju tänka på det ni har läst och förstå min oro och ångest. Synd är ordet jag letar efter, det är synd om mig.

Medans ni sitter där och gråter så kan jag passa på att säga att jag just nu sitter och spanar moppe tillsammans med far min.

Här är några jag funderar på:






Fina, jag skulle vara coolast i stan på en trehjuling!

Pappa tyckte även att dena här var cool, haha! Undrar om man skulle våga sig på att köpa den? ;)




Nej, nog för idag! Nu ska jag skjuta mig, hejdå

Jag atm:


bad michan

Dålig uppdatering, bad michan :(

Lördagen tilbringades hemma hos adam med linni, bea, emil, dogge, linus och erik. Väldigt väldigt kul! Sov till 2 ungefär på söndagen och när jag hade fixat mig och så, så gick jag och mötte linni och så gick vi till beas match där även dogge, malin, emil och linus va. Vi bestämde oss för att istället gå och fika på amarant. Även det var väldigt kul. Igår var det ju skola som vanligt och efter det fikade vi (mycket fika, gott! hehehe) och sen träffade jag min underbara kusin Arielle som har åkt ända från nord Norge hit ner ;) Idag gick jag, malin och amanda hem till adam och bara flummade, ingen aning om vad som hände med oss, men riktig kul hade vi!

lite bilderr:



do not mess with me..



HAHA!

lite mer bilder kommer imorn för jag hade inte tid att föra över några från idag ;)

igår och idag

Igår blev det lite mysig fika på Amarant med Linni, Bea, Emil, Linus, Douglas, Adam, Wigge och Markus! Trevligt trevlig. Efter det åkte jag och mamma till papas tapas och hämtade maaat <3 Vid 12 somnade jag på soffan, helt jävla utmattad men skönt var det, och nu sitter jag här med en smoothie till frulle hihi, pussss

Lite bilder





NY!


och barnen i afrika svälter...

varför varför varför varför varför varför VARFÖR? Varför blir det alltid såhär? Jag vet ju att jag måste och vill sova men ändå blir jag kvarsittande :( NU ska jag sova, hade egentligen tänkt att lägga mig 8 men ickeee..

home

Tebaxxxxx

Jag har sovit 2 timmar inatt och är skit trött så det blir inget långt inlägg.

Dag 1: Resa dit med buss i 7 timmar med 45 min rast, komma till båten halv 9 tror jag, äta direkt (as äckligt), sen in i lekrummet med cola och chips och kolla nicke nyfiken med tjejerna. 11-läggdags? Somnade 2 och vaknade till och från hela natten.
Dag 2: Gick upp halv 6, äta frukost halv 7, gå på bussen till Stutthof klockan 8 ungefär tror jag. Åkte till Mcd efter det och sen till Hotellet. Sen gick vi på stan, köpte ett par glajjor och sen till Pizza Hut. Efter det blev det hotellet igen, massa folk satt inne i en hytt och små pratade, mys! Sen gick jag och Amanda in till oss och tog ett kok hett bad och efter det lite mys med frukt, nötter och mineralvatten. Somnade 2.
Dag 3: Gick upp 9 (skönt, äntligen lite sovmorgon!), åt en undeeeerbar frulle rulle och sen iväg till ett munk kloster. Hörde inte ett skit av vad dom sa så jag lärde mig inget, lite synd faktiskt. Efter det åkte vi mot ssss nånting där det var en fin strand och en massa lyxiga hus och hotell. Bl.a Hotel Grande där Hitler har bott. Efter det gick vi in till stan lite och letade matställe, det blev ett jävla B kebab hus! Jag ville ha en god kebabrulle liknande sak men isället fick jag rosa kebab och råa lökringar! Efter det åkte vi tillbaka till hotellet och sen direkt ner till marknaden. Där köpte jag piercing och sjal. Sen in till ett köpcentrum där vi kollade lite och sen tillbaka till bussen för att åka till båten. Kom in på båten 9? Nej 8 tror jag, och så skulle vi äta klockan halv 9 eller halv 10, kommer inte ihåg :( Efter det handlade vi lite och sen gick vi till ett disco och dansade som fan till polsk folkmusik! Vid 4 somnade jag och bea och sen vare bara upp igen klockan kvart i 6. Nu orkar jag inte skriva mer och jag ljög ibörjan - det blev ett jävla inlägg :o aja, det hände saker hela tiden och jag hade skit kul, hejs


HEJDO

Sista inlägget nurå innan jag åker.
Ska kolla så att jag har tagit med allt, föna håret och fixa mig lite och sen är jag klar! Kommer bli jävligt kuuuuul och här får ni en bild på min lilla "outfit" som jag ska åka i ;)




haha, förlåt för riktigt jävla dålig camkvalité :o

Och här har ni lite snygga bilder att dregla över medans jag är borta, böhö :'(






okej, undvik mina dojjor för mina vanliga var hos pappa så jag fick ta mina från 6an :(







Så. Bli inte allt för uppspelta nu ;) Cya på torsdag <3


ICE ICE BABY

Gårdagen spenderades hemma hos Linnea med gött folk! Mycket roligt men dock sorgligt eftersom att vi inte kommer se dom på 4 dagar, böhö. Mennn nu glömmer vi det för vi ska till Polen och då kan man inte tänka så! Idag har jag packat lite och håller fortfarande på, snart kommer pappa och hämtar mig så åker vi och handlar lite godis till imorn (hör ni? imorn...imorn. Det är liksom snart! Kan inte vänta! Imorn,imorn,imorn,imorn,imorn) som jag ska ha på bussen.

  • Sönder riven av min lillekatt
  • Varför i helvete snöar det?
  • Vill ha converse, vita, kanske ska köpa idag? Får se.
  • Hemmet glänser! Fan va duktig ja va igår ;)

YA! Vet inte om det här blir mitt sista inlägg innan vi åker, men jag tror inte det.

yayaya
ya

Själv tycker jag att en del bloggar blir tråkiga p.g.a för få bilder. Därför slänger jag in lite randoms här och där haha.



un skoldág


städfreak

Jag har städat heeeela lägenheten! Fick ett jävla städryck för 4 timmar sedan och har hållt på sen dess. Jag har till och med tvättat 2 maskiner haha!

Nej, nu ska jag dammsuga lite till ;)



my lovely bed!


BULLE

Bulle! Min frukost består av bullar. Gott!
Igår blev  det en fika för mig, linni, bea, emil och linus. Mycket trevligt! Efter det åkte jag hem, fixade mig lite och sen vidae till Anna. Vi åt vääldigt god mat, pratade,dansade m.m. Efter ett tag kom Linus över på lite natt-te haha. Mysigt hade vi! Idag ska jag packa lite inför Polen och sen ikväll kanske det händer något kul, inget inplanerat än.

(K)

Dom senaste dagarna

Tisdag: Jag, Malin, Amanda och Adam myste hos Adam med kladdkaka och en massa annat på hans veranda, mycket mysigt!
Onsdag: Friluftsdag i skolan, vi var en heldag i badhuset. Det var kul och till lunch blev det Thai Classic (<3333), mumsss! Efter det blev det en fika på smak med Malin,Linni,Bea,Anna & Anna.
Torsdag: Skulle ha vart en vanlig skoldag men vid 12 åkte vi till Rinman på gymnasiebesök. Efter det gick vi på stan och köpte present till Anna Jarebro som fyllt 15 ;) Firar henne imorn, blir nog kul!

Tyvärr så har inte jag och Linni orkat skicka bilderna från förra helgen, dom kommer någongång. Här kommer lite annat istället:





Reklam=The Grudge

Jag verkligen HATAR den här reklamen, den skrämmer livet ur mig! Så jävla konstig och obehaglig och irriterande och onormal och jag vet inte vad. Avskyr som sagt det.
En mygga i början
Äckliga ben i mitten
Läskigt rum i slutet
fy fan...


förlååååt men jag har tråkigt

ENSAMHETSTEST - 2010!

har du pojkvän/flickvän? nej
har du haft pojkvän/flickvän 2010? ja
har du hånglat med någon 2010? ja
har du kramat någon 2010? ja
har du hatat någon 2010? ja
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? ja
är du kär nu? vet inte riktigt..
kan du vissla? ja
äger du en mascara? ja
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? ja
är du emo? nej

HELT SERIÖST.



gillar du vältränade killar?
alltid ett + ;).
gillar du nörd-killar som pluggar? bra om dom är smarta
gillar du tjejer? som kompisar - ja
är du bisexuell? nej
har du nångång tyckt om någon i din ålder? ja
är du brunett? ja
är du blond? nej
har du haft svart hår/har du just nu? ja
vad har du på dig för underkläder? -  kalsonger och en amnings BH. Heter det amnings? ammning, amnnuifnnxdc orka
hur gammal har ditt äldsta hångel varit? -  93a
när hånglade du med någon senast? - vet inte riktigt.

SENASTE.
vem fick du sms av senast? Sebbe
vem skickade du sms till senast? Sebbe
vem ringde dig senast? Min padre
vem hånglade du med senast? -
vem pussade du senast? -

vem kramade du senast ? Haha, vet inte? Va väl nån i skolan eller nåt
vad drack du senast? Colaaa
när däckade du sist? aldrig gjort
är du allergisk mot någoting? nej

 

 


JAG HAR

  • Min efterlängtade kebabtallrik i min famn.
  • Klarat NO-provet, vilket förvånade mig eftersom att jag tyckte det gick piss.
  • Tränat idag, hade verkligen ingen lust (?!) men jag gjorde det!
  • En söt kisseunge framför mig.
  • Colan bredvid mig.
  • En, som det ser ut just nu, grym valborg framför mig med dom bästa <3
  • Besökt en skol läkare idag, dom fick kolla min väldigt sneda rygg och mina armar. Dom sa att dom aldrig hade sett något liknande? Haha :(
  • INGEN BIKINI OCH VI SKA TILL THE BATHHOUSE PÅ ONSDAG. Eller jo, jag har en men jag hatar den! Usch, blek och skit också, känns inge bra.
  • VÅRKÄNSLOOOR! Det är fint väder och ljust till typ 6? Det gillas :)



Där fick ni ytterligare lite tråkig fakta om mina tankar! :D


14 mars

Jag och Linni vaknade halv 1-1 någonting och gjorde inte så mycket. Käkade frukost fixade oss och sen hörde vi av oss till bea för vi var fika sugna. Vi tog en prommenad till Amarant vid halv 4 och det fick bli latte tills oss alla 3! Efter det bestämde vi oss för en långprommenad så vi gick i 1 och en halv timme. Riktigt skönt! Blev en hel del bilder också men dom kanske jag laddar upp imorn eller nåt så kika in då ;)
Nyss blev det kebabrulle och cola och nu ska jag ta en varm dusch och gegga på lite BUS.



BAH KUNGEEEEE

bah kunge bah kunge bah kunge

hej som sagt!
Bah kunge gjorde kvällen för mig och linneaaa

Nu ska linni gästblogga:

GRATTIS ANNA OCH JACOB :D
Bah kungee, nöff!

Nu ska Fanny och Flisan gästblogga:

xcvbnhnnfgt665657ifd573xsenx
mjao!

Hejdoooo


13 mars

Jag hade verkligen super kul, trevligt och mysigt igår med Linni, Marie och Maggan! Jag säger bara: ERIK ELLER SALEM SKA VINNA! Så grymt söta! 
BJÖRN VAR DÄR! Det var ett kärt återseende, man har ju börjat undra vart han har tagit vägen nu för tiden :(
Sov hos Linni över natten och nu ska jag fixa mig lite för sen kommer Linni och då åker vi till Jacob! :)

Bilderna kommer sen för jag måste be Linni skicka dom först haha. Uppdaterar mer sen eller imorgon. Puss ;)

11 mars

Tjosan!
Efter skolan blev det träning och sen hem till pappa. Där kollade jag lite film och sen kom mamma och hämtade mig. Det var tänkt att jag skulle få nya tippar idag men dom hade inte tid på salongen så det får bli lösnaglar så att jag har fina naglar imorn då jag och Linni åker till Stockholm! Kommer förmodligen inte hinna blogga något så det blir lite dålig uppdatering ;) På lördag åker jag och Linni till Jacob och firar honom, det blir nog kul! Vi höööres på lördag eller nåt. Ha det bra, puss

KATTER: Finns alltid där för en. Dom ställer alltid upp på att gosa och sviker en aldrig. I<3Cats 



Sött! Taggade inför melodifestivalen (;

bilder

Har varit sämst på att ladda upp bilder så det kommer några nu istället ;)





av linni <3



kissekatt





så snyggt!





älskar armbandet!


10 mars

hej hå, hej hå, jag kan inte gå :( har världens träningsvärk och imorn blire mer. Kul men jag undrar om jag kommer kunna? haha, kommer se ut som en jag vet inte vad!
Hade ett litet möte om Polen-resan idag efter konfan. Kommer bli skit kul! Längtar skit mycket verkligen =)
Nästa vecka blire typ ingen skola. Vi har coaching-samtal på måndagen och tisdag räknas typ inte som en skoldag haha! nej skoja, men det är en as skön dag och sen på onsdagen blir det badhuset hela dagen och på fredag ska vi till Rinman!
Vi va på en teater idag om typ Mohammed och hans resa till Sverige, kommer inte ihåg va den hette men det var nåt sånt haha. Den va helt okej och ganska läskig :( Vid ett tillfälle fick jag en hjärtattack, dom typ sköt med gevär och ja, jag flög 1 meter upp i luften och typ slutade andas för ett tag hahaha!

sommarloov

Nu äre såhär vavava
att det är 12 veckor kvar till sommar lov och 62 skoldagar. Längtar som faen

a justeee

Everything used to be good until you came, FF!


TRÄNING<3

Ja, till en början vill jag tala om för er alla att jag äääälskar att träna! Mår så jävla bra just nu och skulle helst välja att träna varenda jävla dag. Idag var den enda "riktiga" idrotten vi haft tror jag. Man blev svettig och det brukar man ju typ inte bli. Vi körde bara styrka och det va så jävla kul! Efter det åkte jag och Amanda till friskis, där blev det ännu mer träning, me like <3

Förmiddagen bestod av Eskil, sen subway, sen lite stan och sen tillbaka till skolan för att ha idrott, sen tillbaka till stan, kollade i lite affärer och sist träning. Är faktiskt lite sugen på Eskil faktiskt, hm...
Provade även mittbena idag, har fortfarande inte bestämt mig om det är snyggt eller inte haha. Måste vänja mig.


Sidvisnings rekord igår!

(Y)

Nu har jag orkat.
Tack till Anna som alltid hjälper mig haha <3


Eskil imorgon på förmiddagen, ska bli intressant. Nu ska jag nog slagga, eller nej, jag vet inte. Bloggar inge mer idag iaf (K)

a juste

Nu ska jag tjocka mig med lite chips, pizza och cola! Kalla mig inte tjock för det är jävligt synd om mig. Det är 13 grader i huset för våran panna är trasig. Igår va det 11....


Förresten så  är min header borta av någon anledning? fixar det när jag orkar :) 


ful

kaann inteee beskriva hur myckeeet jag hataaaaaaaarrrr diiiiiiigggggggggggg

FYFAN va ful du är


 nu vet du :) bajs

7 mars

Malin: Hej mina vänner!
Bea: Menar du oss eller chipsen?



*BOM*
Anna: Crap!
Bea: Är det överallt nu?
Anna: Nej, den va tom.
Bea: Gick det bra för glaset?




Haha, åå mina vänner <3

lite smått och gott

-Nej, nu får Fridis ta och komma hem! ;'(
-Fick en sticka i foten igår, typ 2 cm lång! Hade ooont som tusan men fick bort den idag hihi.
-Marängtårta ikväll, can't wait!
-Har vart ute och solat :o faktiskt riktigt varmt i solen och man blir ju brun eftersom att solen reflekteras i snön!
-Apelsinchoklad är mums!
-Tycker inte om grubbel...jag grubblar alldeles för mycket
-Saknar Tallin lite, ett spa skulle inte vara fel nu liksom.
-Har världens bästa klass, punkten sluten
-Untz Untz! Bas i mitt <3
-Hoppas på Italien i vår! Min gammelfarmor kanske dör snart, vill ju hinna träffa henne först :(
-Eric Saade kommer till Tuna imorn! Ska fråga chans tänkte jag.


Tänkte att ni ville ha lite jätte intressanta tankar från mig! Förresten så har ju båtar fryit fast på Östersjön! Nu vågar jag inte åka till Polen ju, även fast vi inte ska åka just där. Man vet ju aldrig :(

gud, saknar verkligen sånt här! 6 pers på moppe i somras.


6 mars

Förlåt för dålig uppdatering.
Det känns som att det är så mycket i skolan just nu, måste komma ikapp lite så jag slipper oroa mig att inte hinna med så jag tog hem en massa läxa som jag ska göra idag på dan. Ikväll kommer det lite folk för vi ska fira Frida! Jag tänkte även träna lite, hatar att inte träna, då känner jag mig tjock.

ordbajs

3 mars

Ligger här med en pytteliten svart kisse brevid mig och hon är miiin! Åå, bäbis <3

Skola idag, inget ovanligt. Gick till tandläkaren och var hålfri! Efter skolan gick jag, bea, linni, malin, amanda & adam hem till m&a och kollade Alice i underlandet, den är braaa ;) Sen gick jag, linni och bea till konfan och det var faktiskt kul där. Vi diskuterade en massa och åt godis och mackor. Nu kollar jag 'halv 8 hos mig' och dreglar, det ser alltid så gott ut :(

tråk :(

Dagens humör: lycklig
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr:  Plattat och utsläppt
Dagens klädsel: mönstrade strumpbyxor, svart linne och kofta
Dagens längtan: Vecka 12
Dagens fundering: Varför jag har vart hungrig hela dan? :(
Dagens tråkigaste: Inget tråkigt ;)
Dagens personer: Malin, Bea & Linni
Dagens roliga: 8a såklart
Dagens låt:  Heter den Bel Arabi? Vettefan
Dagens händelser: Skola/stan
Dagens saknad: lov!
Dagens vill ha:  Choklaaaad!
Dagens köp: Fika och present for mami
Dagens mat: Trekantsmacka
Dagens babe: Flisis, hihi

tråk :(

Dagens humör: lycklig
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr:  Plattat och utsläppt
Dagens klädsel: mönstrade strumpbyxor, svart linne och kofta
Dagens längtan: Vecka 12
Dagens fundering: Varför jag har vart hungrig hela dan? :(
Dagens tråkigaste: Inget tråkigt ;)
Dagens personer: Malin, Bea & Linni
Dagens roliga: 8a såklart
Dagens låt:  Heter den Bel Arabi? Vettefan
Dagens händelser: Skola/stan
Dagens saknad: lov!
Dagens vill ha:  Choklaaaad!
Dagens köp: Fika och present for mami
Dagens mat: Trekantsmacka
Dagens babe: Flisis, hihi

2 mars

Åå, skapligt sköm dag! slutade 10.20 :)
Vi åkte ner på stan vid typ 1 tror jag. Gick till café Smak, det var ju skit mysigt och gott där! Vi satt där till halv 6 ungefär och nu sitter jag här med katten.

Känner att min blogg är alldeles för vardaglig? Skriver bara om min dag typ, måste få lite nya idéer...

1 mars

Tjoho
Första skoldagen med massa snö, dööö :(  Efter skolan åkte jag och Linni och tränade, kändes ju skapligt skönt eftersom att det var en vecka sen sist! Nu kollar jag tv , är helt död eftersom att jag inte har sovit ordentligt på 3 dagar. Imorn slutar vi 12 men eftersom att vi har håltimme och sen bara en kvarts spanska så skiter vi i den så vi slutar väl typ halv 11 eller nåt så då drar vi tjejer ner på stan, niceee! 
Blir inte så jätte mycket skola nu, skapligt skönt. Nu på torsdag är det någonting i Aulan, vet inte riktigt vad men jag tror att det går bort 1 1/2 timme då, sen har vi studiedag nästa måndag och veckan efter det så är det elevens-dag på onsdagen och sen på måndagen veckan efter blire polski hori! Haha, nej men då åker vi till Polen! Ska bli skiiit kul verkligen, fast man blir ju lite orolig för dom polska lastbilschaufförerna på båten som typ drar in en på sina hytter om man är ensam haha. Men om det inte händer något kul på båten kan man ju lika gärna följa med dom in och ha kul i typ en timme? Eller? Nej jag bara skoja, usch :(

Långt inlägg, ni är duktiga om ni orkade läsa!

RSS 2.0