damn it feels good

Hej!

Gick upp 10 faktiskt, men ställde klockan. Sen åkte jag hem till Angelica idag med Anna igen eftersom att vi trodde att det skulle bli underbart väder idag igen! Värmen var ju absolut inget att klaga på, jävlar anamma vilken utomlandsvärme, men det var molnigt och då har man ingen lust att ligga ute eftersom att det känns som att det inte ger resultat... Så vi åkte och handlade massa godsaker sen la vi oss framför TV:n. Alla 3 var helt slut, så jag åkte hem vid 6 och har spenderat hela kvällen med att halvsova, sjukt trött!

Nu tänkte jag sätta igång en rulle. Har både chips och cola så jag är nöjd! Imorgon blir det lite party och på lördag blir det ut på landet med fina vänner! Känns som att lovets tristhet börjar förändras!

ni får inga bilder från idag tyvärr, men vi var så jävla fula hehe

Svar

Svar till "japp, anonym!:)"

Jag tror nog att dom flesta ligger ute och solar när det är fint väder haha, och om du inte gör det för att du inte vill riskera att få hudcancer så fine. Men visste du också att solning gör så att huden blir tjockare och bättre av att sola utomhus tillskillnad mot solarium som gör att huden blir tunnare eftersom att det är UVA-strålning?

Livet.





<3


you're not always perfect

Man blir så jävla glad och lättad över att se sånahär bilder.







Sexy and I know it

Fyfan vilken dag! Herregud vilket väder, jag älskar det så jävla mycket! Har fått massa färg också men brände sönder ansiktet så ser helt rostad ut. Imorgon ska jag steka lika mycket igen, förhoppningsvis hemma hos Angelica igen! Då ska jag använda mer solskyddskräm i ansiktet, slarvade lite med det idag. Men inget på kroppen, där ska det endast vara olja! 

Mitt hår har blekts också... satan. Nu sitter jag hemma hos Anna, vi har precis duschat och nu ska vi strax fixa oss litegrann för att sedan bege oss mot djurgårdsparken igen. Det var så mysigt igår så vi åker dit ikväll igen! :)



Gammal bild på mig och Anna, puss söti

give me everything tonight

Den här dagen har vart så bra!

Åkte till mälarbaden med ett gäng vänner och låg och glassade till 4 ungefär, då åkte vi alla till Mcd och sen åkte jag hem. Pappa kom och hämtade mig strax efter 5, då åkte vi ut till farmor och farfars sommarstuga och åt med dom, mysigt! Ungefär vid 9 så åkte jag, Ange, Anna och Sandra till djurgårdsparken där vi satt och bara tog det lugnt. Pratade en massa, både minnen och sånt som kommer hända framöver, jättemysigt! Det var så längesen det endast var vi 4, alla dom har ju pojkvän förutom jag, så det brukar alltid vara någon som är upptagen...

Imorgon ska Jag och Anna hem till ange, TIDIGT! Runt 11 vill jag dit, sen tänkte vi ligga och sola vid hennes pool i flera timmar. Vill ha en riktigt snygg och fräsch bränna nu känner jag, det trista vädret som har vart gör verkligen så att man blir blek och tråkig... Senare mot kvällen ska vi nog träffa Linda, mys!


Det värsta med den här dagen är att jag har haft så fruktansvärt ont i magen! Helt sjuk, har mått jätte illa och fått kramper till och från, har jättemycket problem med mensvärk :(



hej hej snygga gänget

grab somebody sexy tell´em hey

Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen och glo film! Har världens mensvärk så mår verkligen inte bra + att jag äter hela tiden men blir aldrig mätt... dessa dagar dödar mig.

Förresten! Jag stannade hemma ikväll, mådde illa och var sjukt trött.



hahaha bilden, den är så... ful! Och lurig! Men jag bjuder på den ;)

Ny header

Bytte header nu, vet inte om det syns än men såg på min förra att den såg ju hemsk ut haha! Helt slarvig, den här är ju inte bättre men vafan... den får duga sålänge. Bättre gjord än den förra iaf.

allting börjar om

Hallå!

Midsommar var en... upplevelse haha! Nej men det var väldigt roligt och knäppt, men det är ju knäppa saker man minns, eller hur?

Vi var hos Ange först. Vi åt god mat och drack gott. Synd bara att ingen var hungrig haha. Senare mot kvällen drog vi hem till Marcus där det var fest! Mycket trevligt med folk jag inte har träffat på länge, riktigt kul :)

Igår träffade jag Maria. Vi träffades på stan vid 7 och tog en fika med Viktor, Adam och Alicia och sedan åkte jag, Maria och killarna hem till Maria och gjorde inget speciellt men vi hade roligt! Killarna drog strax innan 11, då åkte jag och Maria och köpte lite gott sen hem till henne igen och myste. Och gud vad vi pratade, jätteskönt! Sen sov jag där. Idag gick vi upp vid halv 12 tror jag, vi åt sen solade vi och sen cyklade vi hem till mig.

Nu ska jag dammsuga övervåningen sen ska jag träffa några tjejer och mysa!


trälig dag

Haha herregud... att spela the sims ger en verkligen fyrkantiga ögon. Man tröttnar rätt snabbt också, till slut vill man bara mörda alla hehe.

Nej vad hemsk jag är, men jag är jätte rastlös! Jag har ju inte vart utanför dörren sen i måndags, usch. Men jag känner mig faktiskt näääästan helt frisk nu. Det är en fördel jag har, jag är sällan sjuk i mer än 2-3 dagar :)

Imorgon ska jag släpa med mig Linnea till stan. Vi ska båda titta efter något att ha på midsommar. Visst är det ingen stor grej, midsommar alltså, men man vill ju ändå ha något somrigt på sig och jag har verkligen inget. Så jag tänkte titta efter en söt klänning eller liknande! Så det blir en liten minishopping på dagen och så ska vi äta sushi också, gott!

Tittar just nu på America's got talent. Inte speciellt kul men finns inget annat och jag är för pigg för att sova...



22 juni

Godmorgon!

Idag mår jag mycket bättre, vilket känns väldigt skönt! Har till och med kunnat äta idag vilket jag absolut inte kunde igår. Men jag ska fortsätta att vila nu fram till torsdag så att jag blir riktigt frisk till midsommar som ska spenderas med världens bästa tjejer :)

Fick världens sug på Sims 2 haha! Helt otroligt.. Måste vara febern som spökar! Jag håller på att installera det just nu sen ska jag spela hela kvällen ;)

Uppdaterar nog senare, puss!

FML just nu

Hej!

Vi tjejer hade det jättemysigt igår. Det fick bli middag på akropolis istället! Vi satt där till 11 ungefär sen fick vi skjuts hem av Beas mamma.

När vi var påväg in till stan så kände jag vilken huvudvärk jag fick men det var inge mer med det. När vi hade ätit upp maten så kände jag mig febrig och hade jätteont i halsen. Men när jag kom hem blev det värre, fyfan. Jag var stekhet, hade världens värk i hela kroppen så jag kunde knappt röra på mig, hur tjock som helst i halsen så jag kunde knappt svälja ner mitt te och ja... usch för influensa! Och jag har en tendens att alltid gråta när jag har feber, vet inte varför faktiskt haha, det är bara så att jag gråter utan anledning. 

Mamma och jag satte på en film som jag har lånat av Anna, nämligen "pojken i randig pyjamas", fyfan... så fruktansvärt hemsk och eftersom att jag redan var känslig innan så kan man ju nästan tänka sig hur jag blev när vi tittade på filmen. Fyfarao vad jag grät!! Men den var sjukt bra, verkligen sevärd. 

Sov till ungefär 3 idag haha, inte så likt mig att sova SÅ länge, men det var rätt skönt. När jag gick upp så intog jag soffläge istället och somnade igen... Nu är jag hos pappa, laddar ner några filmer och sen tänkte jag sova. Är dödstrött och jag vägrar vara sjuk på midsommar, känns inte okej. 



they say - be afraid.

Vilket regnväder, men det är ju sånt man får räkna med nu till midsommar. Jag och tjejerna ska äta på Grappa senare ikväll, ska bli super mysigt! Hoppas att det hinner spricka upp tills dess så att man kan sitta på uteserveringen. Vi kommer antagligen att disskutera våra midsommar planer, planera lite och så. Midsommar kommer nog bli härlig, förhoppningsvis mycket bättre än förra året hehe... Bränd mat och misslyckat festande. 

Kom nästan nyss till Anna, nu ska vi väl fixa oss lite smått och bara ta det lugnt :)



finaste tjejen



the world is yours

Åh herregud. Det är såhär en riktig man ska se ut! Brad Pitt har vart min kändiscrush sen jag gick i 4an - 5an där någongång och jag släpper honom aldrig. Man kan inte bli mer perfekt och han ser exakt ut som en kille ska göra. Skulle fan göra vad som helst för att få vakna upp bredvid honom en morgon! 

Titta på hans blick, hans läppar, leendet, käkbenen, håret och armarna (speciellt på näst sista bilden!!! AAAAH), han är inget annat än en manlig perfektion.








Nemen titta! Där är vi ju, jag och min Brad<3

satisfaction

Oj, att ni fortfarande kollar min blogg är ju helt otroligt eftersom att jag aldrig uppdaterar! Men jag ska försöka skriva lite kortfattat om den senaste tiden.

La ju aldrig upp en bild på min klänning som jag skulle ha på skolavslutningen så här får ni en + på den som malin köpte av mig som jag först tänkte ha!



Nu är ju grundskolan över, känns väldigt konstigt. Är faktiskt lite smårädd över att börja gymnasiet, det blir ju som att gå 7an igen - minst på skolan och minst omtyckt haha... men får väl stå ut det här året och jag hoppas på att få en underbar klass så att skolan blir en aning roligare och lättare att ta sig igenom! 

Men klassen jag kommer få nu blir nog inte alls lika bra som klassen jag har haft i 7an till 9an. Världens underbaraste. Tänk att alla kan umgås med alla? Helt otroligt egentligen. Det brukar ju oftast vara lite gruppindelat i klasser och dom flesta är olika, men det fungerar för oss ändå! Visst har vi lite gruppindelat men på något sätt umgås (eller umgicks :'( ) alla med alla ändå. Det var svårt att säga hejdå men det blev en bra avslutning hemma hos Anna lite senare och fram till morgonen! 

Men vart tog de 3 åren vägen?






Hej tandställning!



Hejdåå tandställning!
























RSS 2.0