I just had sex!

Håltimme nu så jag, Anna och Ange har gått hem till Anna för att kolla OC men det funkar inteeeee, katastrof! Så istället ska vi snart gå och äta pizza, mums! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, mamma pratade om att gå ut och äta och sen funderade jag och Elin på att hitta på något men vi får se.

Hör av senare!

Fading

Go kväll! Jobbig skoldag som började med idrott utomhus klockan 8 på morgonen, "skönt!". Efter det gick jag och Ange hem till Anna och kollade OC och sen klockan 10 började nästa lektion så då gick jag och Ange tillbaka till skolan. Nu på eftermiddagen kom syon och berättade lite om gymnasievalen som kommer snart, fyfan säger jag bara. Jag är så himla osäker på vad jag ska välja och uuuuuusch, vill inte välja!

Efter det så hade jag utvecklingssamtal vilket jag absolut hatar. Nu är jag hos Anna och vi ska kolla OC (antar att ni börjar bli ganska trötta på att jag skriver det hihi) och bara mysa. Vi har även kommit på att det är en jätte bra engelskaövning eftersom att vi tittar utan text vilket går alldeles utmärkt, man märker ju inte ens att det är utan text så varför ska man egentligen ha det?


Grenade

Har blivit segt med inlägg nu eftersom att det har vart fullt upp nu i 2 dagar känns det som. Igår var jag i skolan till 10 sen åkte jag och Anna in till ungdomsmottagingen, vi skulle vara där klockan 11. Vi fick ett recept och gick till Apoteket. Dör fick vi vänta i 1 timme (?!?!) innan vi fick hjälp! Helt sjukt, men det var tydligen strul med deras datasystem + att det var 10 pers framför oss...Så vi missade lunchen i skolan så vi åt på Waynes och åkte tillbaka till skolan klockan kvart i 1. Slutade halv 3 och efter det var det bara att åka tillbaka till stan för att sedan ta en fika med Linnea, Michelle och Matilda, super trevligt! Det är så sällan man ses så vi hade mycket att prata om.

Klockan 6 tog jag och Anna bussen hem till henne och köpte med oss chips, dipp och cola sen degade vi framför OC såklart.

Idag började vi 9 på St Eskils gymnasium, kollade frisör och jag är såååååå sugen och har alltid vart...problemet är ju jobben, finns ju typ inga jobb och jag vill ju bli rik när jag blir vuxen så det är nästan att utesluta...ska nog gå samhäll-beteendevetenskap på Rekarne eller entrepenör på John Bauer.

Efter skolan och allt så åkte jag och Anna till Lundby och hämtade hennes mini kusiner och sen var vi barnvakt, vi kom nyligen hem till Anna och ska nu glo OC ;)



oxygen

Nu är jag hemma, har vart det i ungefär en timme nu. Efter first gick jag, Anna, Linda och Elin runt på stan. Jag fick med mig ett par beiga leggings, inte direkt vad jag hade hoppats på, ville ju ha jeans men hittade inga. Åt även på Subway. Sen åkte jag till Jysk med pappa och köpte lite nya påslakan! 

Imorgon blir det stan igen för en fika med några brudar, längesen man sågs! Ska bli trevligt =)

Fyfan, sämre bilder får man ju leta efter.

Leggings från BikBok - 199kr



@ First

Sitter just nu på First med Anna. Vi skulle till ungdomsmottagningen idag, vi hade en tid där men så är det stängt när vi kommer? Dålig stil, dom borde ju i alla fall ringa och säga något. Så vi åkte hit istället och har fikat och tittat på OC på datorn haha, vi kan inte slita oss!

Nu ska jag, Linda och Anna shoppa lite sen ska vi tillbaka till first och fika med Elin. Gör kanske ett inlägg senare, puss!

would you hold it against me?

Tillbaka nu efter en helg mitt ute i skogen hihi. Jag, Tilda och Frida var nämligen husvakt åt Fridas mormor och morfar medan dom var i Gävle, riktigt mys och kul hade vi!

Håller på och skriver ett tal just nu, det är våran uppgift i svenskan för tillfället. Det går sisådär, inte så värst roligt och så, har lite svårt att prata öppet inför min klass men det ska nog gå bra. 

Imorgon ska jag träffa Anna och Elin en stund, vi tar nog en fika skulle jag tro, det blir jätte bra, saknar dom! :* Efter det måste jag hem och skriva en uppsats. Måste få minst VG så det ska faaaan bli bra! 

I helgen får vi se vad som händer, festandet är ju över för tillfället så vi får se vad som händer eftersom att Ange fyller 16! Kanske blir restaurang eller liknande, skulle nästan tippa på det ;) Efter det kanske det blir lite tjejmys med jacuzzi eller liknande! =)

Nej nu blir det att dunka musik i typ 5 minuter innan solsidan börjar!

BTW: Ska beställa HTC desire HD nu, hoppas den är hyffsad.








I will always love you

been there, done that

Usch vilken väldigt lång dag det har vart. För det första så sov jag inte inatt, jag dygnade men klarade mig fint ändå, har inte vart trött på hela dagen! Började 8 med idrott och det var jag inte med på, sen hade jag syslöjd och efter det åkte jag, Anna, Nadia och Ange och åt nachotallrik på Hurtigs, super gott. Vi han dessvärre inte äta upp eftersom att vi hade en tid att passa till Rinman.

Jag och några tjejer tittade på hur det var på Hotel och Restaurang men det var bara någon jag valde eftersom att det inte fanns någon som intresserade mig på Rinman. Därför var det as jobbigt och långtråkigt att stå och lyssna när dom babblade för jag var absolut inte intresserad, synd!

Klockan halv 3 möter jag, Ange och Sandra upp Linda och Tove och så satte vi oss på first och pratade massa, Elin kom även efter en stund. Just nu väntar jag på att Anna ska komma hit med en massa gott gott så ska vi kolla på en massa OC avsnitt! Vi är nämligen lediga imorgon hihi =)



Slänger in en bild på Angelica, Sandra och mig från nyår!

late nights

Klockan börjar bli mycket, har kommit i säng alldeles för sent dom här dagarna då jag har vart sjuk. Jag ska upp om 3 timmar, känns bra! Jag är verkligen ingen morgon människa, jag är en nattmänniska. Kan vara uppe hela nätterna. Gå upp tidigt har jag allid problem med, samma sak gäller att komma i säng tidigt, det går inte.

Just nu tittar jag på The OC, så om du läser det här Anna, så lovar jag att jag kollar om dom avsnitten jag har sett nu imorgon, lovar hihi!


yeah

Längtar tills jag börjar träna igen, ska bli såå skönt! Och jag ska verkligen köra stenhårt, ska skaffa mig en storry booty bl.a ;)

Imorgon sover Anna hos mig, kommer blir mys. Vi är nämligen lediga på fredag! Vi tänkte kolla The OC första säsongen, jag hittade nämligen en med svensktext, suveränt!


beige



Så snyggt, måste skaffa mig ett par! En aning mörkare ska dom nog vara men jag hittade inga för tillfället.

19 januari

Försöker att ladda hem The OC första säsongen men det går inte bra alls, det finns bara dom första 4 avsnitten av 7 möjliga, skit sur nu! Såg nämligen första avsnittet idag på tv och hade helt glömt bort att OC fanns, det är ju en av dom bästa serierna någonsin. Så nu funderar jag och Anna på att köpa hela första säsongen och sen nörda. Den kostar endast 199 kr på CDON.com!

Det tycker jag är ett as bra pris! Sen laddar jag ner 2e,3e och 4e säsongen för dom fanns. Blir awesome!

Jag hatar att bli kär i en filmkaraktär haha, jag lyckas alltid bli det. Ryan från OC och i Micheal från Prison break. Bad guys fast med ett stort hjärta, kan inte bli hetare! Grr ;)




Oh fy vad fina ni är

makeover

Ja, som ni säkert redan har sett så har jag bytt lite utseende på min blogg. Delvis för att jag vill börja om från början och delvis för att jag var trött på det gamla. Det här blev fan inte mycket bättre men jag håller på och lär mig och det får ta den tid det tar för nu orkar jag fan inte mer. har suttit med det här i drygt 2 timmar nu, kanske mer t.o.m!

Ja, jag har ju ändrat stil på mina rukbriker också, det ser bra ut när man skriver med små bokstäver men när man skriver med stora (som jag gjorde innan min bloggpaus, ni kan titta längre ner) så ser det katastrofalt ut och man ser absolut inte vad det står. Men skit samma! Ni behöver inte läsa mina äldre inlägg ;)

Jag antar att det är läggdags för min del, men det kommer inte gå så bra. Hostar och har svin ont i halsen! Men jag ska i alla fall försöka, det är dags att vända på dygnet nu.

Haha, kul att jag säger det när klockan är halv 4... Men men, natti!


who's that chick

Nu har jag tittat på Antarktis, Fjorton suger och ska precis påbörja Alice i underlandet. Har fortfarande inte sett den dåligt nog. Och ja, jag vet att dom andra 2 filmerna är uråldriga men ibland blir jag så sugen att se på sådant som man såg när man var liten!

Visste ni förresten att Alice i underlandet från början var menat som en vuxensaga? Alice tar droger och börjar se alla dessa konstiga saker, men istället ändrade dom det till en barnsaga. Tänk på det när ni ser den, det skulle mycket väl kunna vara en film om droger ;)


  
?

7k

Åh, jag blir aldrig frisk. Jag är oroligt rastlös och har vart det i flera dagar. Det är visserligen skönt att vara hemma men det blir väldigt långtråkigt efter ett antal dagar. Jag satsar på att gå till skolan på torsdag, då har vi även gymnasiebesök och det känns viktigt att inte missa.

Nu ska jag äta något till någon film, har laddat hem några gamla favoriter så det ska bli jätte kul att se dom igen hihi!



En bild på mig och min fin fina vän Linda på en fest! Kärlek till dig<3


2011

Ni är ju fan knasiga, hur kan jag ha besökare när jag inte har bloggat på snart ett halvår? 

Jag blir lite smått sugen på att börja blogga igen, och nu har jag vart sjuk i över en vecka så just nu känns det som att det skulle vara kul att skriva av sig lite när man inte har så mycket för sig på dagarna! Ska nog börja...men vi får se, ni får ett litet inlägg här i alla fall så att ni vet att jag lever! Men det är knappt, jag hostar snart upp mina lungor, usch...

Helgen bestod av fest som vanligt, trött på det nu. Nu blir det en förändring för min del! Kanske därför jag är lite bloggsugen också, hihi! Nu ska jag kolla på en film, det kanske dyker upp fler inlägg dom kommande dagarna!





RSS 2.0