IF YOU FALL, I FALL HARDER

Nu är det så att jag jäätte gärna vill ha en ny design på min blogg men jag är sämst på att fixa sånt haha, fattar ingenting :(

Om någon av er har lust att göra en åt mig så vore det super! Ta kontakt med mig på facebook (Michelle Ive), eller på min mejl: [email protected] . Och mobba inte min e-mail haha, gjorde den när jag var liten! Om den är svår att tyda så kopiera ;)

Vore grymt snällt om någon ville, puss

min bebis






love u

your arms are my castle

Ledsen för dålig uppdatering men jag har vart med Anna 2 dagar i rad nu och det har hänt så mycket så jag har inte hunnit haha! Igår var jag, Anna, hennes mamma och min mamma på holmberget och åt. Väldigt trevligt och väldigt mättande, rullade hem till anna haha! Väl där hade vi skit kul, jag och Anna! Vi gjorde illa oss exakt hela tiden och vid 1 blev vi hungriga så vi cyklade i spöregn till Donken, skit snygga när vi var framme :) När vi kom hem till Anna igen så hade hennes mamma, min mamma och Annelie bosatt sig där och var väl lite fullirulli. Ganska kul men ändå skit jobbiga haha så jag och anna la oss i hennes säng och somnade där. Vaknade klockan 2 idag och kollade film och var helt döda och vid 5 gick jag hem. Tror nog att jag spenderar kvällen hemma idag, är så jävla trött hela tiden och det suger att jag har vänt på dygnet men samtidigt orkar man inte bry sig haha!

Ha det bra, pussis

@ Annas place

efter moppekursen åkte jag till Donken med mamma och hämtade mat och sen körde hon hem mig till Johnsson. Jus nu gör vi typ inget, bara chillar och så. Rätt skönt :D

29

Nyduschad och fräsch. Snart ska jag följa med mamma hem till Janne, dom behövde lite flytthjälp eller hur det var och efter det kör mamma mig till trafikskolan. Det luktar moppekort! Längtar ihjäl, ska bli så jävla skönt att inte cykla hahah!

Senare ikväll vet jag inte vad som händer, men jag kommer uppdatera efter 7 någongång iaf. Nu kan jag inte skriva mer, har jätte bråttom! Puss

shopping

Idag blev det tuna park med Anna och Malin. Fick med mig lite saker hem, känns skönt! Hatar mina kläder just nu.




skor från DinSKo



Linne från Vila



Tröja från Gina Tricot



Linne från BikBok



Byxor från BikBok



Lite smått från Glitter, Vila och BikBok

nails

Sådär, nu har jag fixat mina naglar. Man känner sig extra fräsh med snygga naglar, hatar att ha gammalt och fult nagelack!

När jag fixar mina naglar brukar jag oftast göra såhär:
1. Fila nagelplattorna så att dom får en jämn yta.
2. Måla sedan på ett bas nagellack för att få ett jämt resultat sen.
3. Ta ett vitt nagellack och måla på toppen av nageln.

På så sätt får man en enklare fransk-manikyr. Super :D



you lift me off the ground

Hemkommen från Johnsson. Hon skulle till sjukhuset klockan 1 den stackaren :( Hoppas att hon får rullstol/kryckor nu så att hon inte får så ont när hon går.

Anna somnade runt 3 igår tror jag, medans jag satt vid datan. Klockan 5 vaknade hon och då gick vi och åt en massa gott. Chips, godis, rostbiff, potatissallad, avslagen cola, fredagsmix, mackor, tuggummi, ost och holidaydipp. Haha! Efter det gick vi och la oss i sängen igen och jag skulle tro att vi somnade mellan 6 och 7 någon gång och gick upp halv 12. Konstigt nog är jag inte trött men ska nog sova lite ändå.

Om anna blir klar tidigt på sjukhuset så drar vi nog till tunapark, jätte längesen jag shoppade och nu har ju lönen kommit så det är bara att köra! Haha.

Vill ändra om min bloggdesign snart också, den är så tråkig! Helt vit och ful. Usch haha!

Men vi hörs senare, pussis :)


ananana

Sitter just nu hemma hos Anna banana Johnsson. Vi kom nyss hem ifrån Nan Thai där vi åt med hennes mamma. Jätte trevligt och mysigt!

Nu ligger anna och spelar svampbob på gameboy och jag sitter här. vi har planerat att kolla skräckfilm ikväll haha, jag är jätte känslig för såna filmer, kan typ inte sova på flera nätter :( men men.



Höst!

Jag kan faktiskt inte låta bli att längta lite till hösten. Dom stora mysiga koftorna, halsdukarna, dom långa och mörka kvällarna då man kan sitta inne och kolla på film m.m. Allt är så mysigt på hösten! Men samtidigt vill jag ju att sommaren ska vara för evigt, fast då är solen med i bilden. Vädret gillas inte just nu!

Ett perfekt år för mig ser ut såhär: Höst i 2 veckor så att man kan använda stora mysiga koftor ihop med en stor halsduk. Efter det ska det vara en RIKTIG vinter med en massa snö i cirka en vecka. Efter det blir det vår i dryga 2 veckor så att man kan använda skinnjacka/jeansjacka och halsduk. Super snyggt! Och resten av året ska det vara sommar! 25-30 grader och strålande sol varje dag.







ge mig skorna!!




Lite höstinspiration. Är sugen på allt!

Speciellt på alla snygga skor. Älskar modellen på skorna! Till det tänker jag mig strumpbyxor, någon slags kappa och en snygg halsduk eller scarf. MUMS! Längtar ännu mer nu!

Emptiness

Hela dagen har tillbringats hemma hos Johnsson i hennes säng. I över 10 timmar var vi i den och kollade film, tv, satt vid datan, spelade gameboy (HAHA), åt chips & dip, godis, en äcklig jordgubbsmuffin, drack chokladdryck och cola. Johnsson åt även sill och potatis...fy.

Åkte hem klockan 12 och åt min första måltid idag haha, kebabpizza <3

Lite bilder från dagarna:



blåbärsplocking!







tuffare blåbärsplockare får ni leta efter.





herregud...



min födelsedag för 3 år sedan firades på gotland. Här är alltså en bild från den dagen...herregud!



det står fel datum här, det ska vara 02/08/2007 precis som den över.

haha, fy :(

30 cm :O

Idag har jag hoppat 30 cm med zicke (hästen som Frida var hästvakt åt) wööööw, as ball jag är haha! Kom hem runt 5 och då gick jag och Frida och tog ett dopp och sedan gick vi och plockade blåbär. När vi kom hem gjorde vi en paj på jordgubbar och blåbär som blev super god!

Nu ska vi snart gå och kolla på Remember me, så jävla bra film! Och imorgon blir det eventuell hemfärd.

Imorgon ska jag även ta tummen ur röven och ladda upp lite bilder här på bloggen, den börjar se lite trist ut.

hola guapas!

Vaknade klockan 11, så jag siv 10 timmar vilket känns skönt. Jag, Frida och Fabbe körde ett UNO-race haha och efter det lagade jag och Frida brunch.

Frida är hästvakt några dagar nu så idag ska vi ut och rida lite, skit kul! Hoppas jag inte flyger av haha, kommer få rida en stor häst (enligt mig haha), men det blir nog bra!

Vet inte riktigt vad vi hittar på ikväll men jag uppdatera kommer jag göra i vilket fall så kika in lite senare igen ;) PUSSAR


22

Pappa väckte mig klockan 12, skulle ha kunnat sova till 5! Jag fixade mig lite sen åkte vi till tuna park. Jag var tvungen att köpa lite nya trosor och det fick bli några fina i spets, jätte söta!

Sen åkte vi till Linköping. Jag och Frida reste ett tält på tomten eftersom att farmor och farfar ska sova i gäststugan inatt och imorgon natt och vi ville inte ligga och löka i hennes rum hehe, blir nog jätte mys! Vi grillade jätte mycket gott idag. Majskolv, champinjoner, lök, paprika, någon tjock korv, kött m.m. MUMMAA! Sen dess har det inte hänt så mycket här, jag och frida tog en prommenad och pratade verkligen ut och det kändes jätte bra!

Nu sitter jag, Frida och Fabbe vid en varsin dator på Fridas rum haha, "socialt". Men det är väldans trevlans ändå ;)

sweet like sugar



så sjukt snygg







fandå, går inte att ladda upp? jävla blogg.se..

Bilderna är iallafall från när vi firade Malin och Amanda för ungefär en vecka sen. Puss<3

NUSÅÅÅ

ÄNTLIGEN KLAR!! Puuuust asså, har fan slitit med detta i 6 timmar idag, tog en jävla tid alltså.
Nu ska det fan bli film eller något för mig. Läsk, godis och chips ska få glida ner i min mage, det gillas staaarkt!

förlåtförlåt!

Mycket har hänt senaste dagarna! Anna sov hos mig i förrgår till igår. Vi fick sällskap av David och Felle också, kul! Dagen efter åt vi på Nan thai tror jag det heter haha, jätte gott var det! Vi jobbade även lite med mitt jobb, shit man blir aldrig klar! Såååå mycket papper, fyfan =(

Igår sov Malin, Amanda och Kvistan hos mig, vi hade jätte kul verkligen, ni är guld tjejer! Vi baknade först halv 8 idag eftersom att Kvistan skulle till grönan klockan 9, och när hon hade åkt somnade vi om och vaknade 10 igen för amanda och malin skulle hem och packa klockan 11. Sen somnade jag om igen haha, men gick upp klockan 1 eftersom att jag skulle jobba. Kunde ha sovit hela dagen och natten, det skulle verkligen ha vart behövligt!

Nu har jag tagit en paus från mitt sk. "arbete", har ont i hela ryggen, händerna, röven och huvudet efter att bara ha suttit still och sorterat papper i 4 timmar. Jag har fortfarande 4 månader kvar, kommer sitta  med det här hela kvällen också eftersom att det ska vara inlämnat imorgon.

Det har blivit väldigt många dagar som denna nu för tiden, såna dagar som bara flyger iväg åt ingenting. Får lite panik, för man slösar ju bort lovet på något sätt. Fast samtidigt är det skönt att inte göra något alls. Och hela nästa vecka kommer säkert bli såhär! Tjejerna åker iväg från mig haha, blir kvar här ensam! Känns surt, jag kunde väl fått följa med? Orkar inte med tråkiga eskilstuna mer, vill flytta till Grekland, Bahamas, Thailand, Spanien eller liknande...

cha chaaaaaaaaaa

usch.
Idag gick jag upp klockan 12 och jobbade lite med mitt nya "jobb" ;) haha, nej me ndet är lite pappersarbeten jag gör som jag tjänar 1000 kr på! Vid 3 kom anna till mig, då gick vi ner till Bamse och köpte pizza och efter det gick vi hem till mallan och där gjorde vi verkligen ingenting alls, men ändå hade vi så jävla roligt! Gud vad jag trivs med er tjejer, ni lyser upp min tillvaro enormt!  Åkte hem vid 11 och åt och sen dess har jag inte gjort något alls, skit tråkigt för jag är så jävla rastlös. Ska nog städa mitt rum nu för det har jag inte gjort på 100 år så det är inte världens snyggaste precis.
Blir inget mer bloggande idag så jag säger natti till er<3



vore inte helt fel om det här vädret ville komma tillbaka =)

YOU

varje gång du möter min blick blir min värld en aning större.
f


15 years

Firade Malin och Amanda igår, riktigt kul med mycket god mat! Helt underbart. Vi pratade en hel del eftersom att vi 8 tjejer inte har vart tillsammans på hur länge som helst, alltid någon som är borta. Men som  sagt, riktigt kul var det! Nu är Malin i duschen, Amanda kom precis hem från jobbet och Johnsson är hemma och hämtar grejer men kommer snart tillbaka. Pussis

beatrice pahv

Kvällen och natten igår hos bea vart riktigt lyckad! Tyvärr så förstörde min hosta lite, helt sjukt vad jag hostar! Har kramper i hela bröstkorgen och magen... Iaf, vi åt tacos, gjorde en maräng och jordgubbs tårta, chips m.m. Douglas och Linus kom även dit och höll oss sällskap :)

gårdagens outfit.
Tröjan, armbanden och ringarna är Annas.



JOHNSSON

Sådär, nu har man nya skor igen då, feels gr8! Sitter just nu med Johnsson, vi har badat och så idag och ska väl snart cykla in till torshälla för att packa och sen bege oss till Bea! :)

PUSS

R.I.P shoes

Mina älskade gladiator sandaler har gått sönder! Dom har vart med om så mycket, alla dom bästa studerna i mitt liv, böhö :'( Så imorgon kommer Johnsson hit vid 11 och sen cyklar vi till tuna och inhandlar nya skor till moi. Och om det är fint väder så tror jag nog att vi cyklar hem till mig och badar och solar lite efter det, mys! På kvällen bär det av till bea med några av tjejerna, ska bli riktigt trevligt för det var väldigt längesen jag träffade mina kioskmongos <3


HOTTY

SHIT, går ju inte att vara i solen! Håller mig till skuggan ett tag nu hehe.

13

Väldigt trevlig kväll igår måste jag säga! Vi åt gott på stranden och sedan gick jag, frida, malin och olivia till marianne och lennart för att vi skulle mata malins häst. Efter det vandrade vi hem till oss och hämtade lite godis och efter det gick vi hem till Malin och satt och pratade på deras baksida. Jätte mysigt vekligen! Vid halv 2 gick jag och Frida hemåt. Idag jobbar Frida till 3 så jag ska väl ut och sola lite nu, men det är nästan för varmt för att vara ute! sa inte det där..

pics:






12

Vaknade halv 11, åt frulle sen fixade jag mig och sen åkte jag, frida, pappa och carina in till ljungsbro och handlade en massa godis från Cloetta affären! Ikväll ska vi grilla nere på stranden med några grannar och imorgon kommer jag hem =)
7 dagar sen kommer pengarrr!!





WAVIN' FLAG

HÄÄÄÄRLIGT SPANIEEN!!!!!!!!
Nu blire kvällsdopp med frida för att fira, hihi

frisky

Hiho, dålig uppdatering men jag varnade er ;)
Idag har vart en nästan perfekt dag, riktig sommardag! Vaknade halv 11 av att Linda och Frida gjorde frukost så det var bara att gå ut och sätta sig i det härliga vädret. Efter det tog vi ett litet morgondopp och sen beslutade vi oss för att ta en ridtur! Och jag som inte har ridit på minst ett år, men det var verkligen super härligt, saknar verkligen att rida! Efter det gjorde vi lite lunch och tog ett till dopp och sen åkte jag och Fridis hemåt. Nu ska jag bjussa på lite pics ;)
HAHAHAHA, TUFF

sunkissed skin

Vi hade verkligen jätte kul hos Linda igår, eller det var inte hos Linda, hon var husvakt åt någon famil haha. Riktigt fint hus, som taget ur en MIO-katalog. Dock inte så personligt vilket kanske vart lite tråkigt och enformigt. Nu blir det grillning med släkten! Banan med curry inindat i bacon, inte helt fel ;) Senare ikväll bär det av till Linda igen för lite myspys!






L-TOWN

MEN FYFAAN! Allt försvann....aja, skriver ett kortare inlägg för egentligen orkar jag inte :(

Iallafall, igår kväll satt vi ute vid eldstaden med filtar kring oss och pratade om allt som hänt till lite soft sommarmusik. Idag har jag och Frida bakat tårta, haft pedikyr samt manikyr, sovit o.s.v. Ikväll ska vi ett gäng tjejer hem till Linda, det blir nog super! Imorn funderar jag och Frida på att ta moppen mitt ute i ingenstans och sedan tälta mitt ute i skogen haha, upplevelser är aldrig fel ;) och vi vill verkligen inte bara sitta hemma, så jag skulle chansa på att det blir så. På söndag ska vi till Fabbe och Fridas sysslingar som är ute vid västkusten tror jag? Eller nej, har faktiskt ingen aning men det var så jag uppfattade det. Nu blev det ju ett långt inlägg ändå haha, hoppas ni orkade läsa ;)

saknar dig bara mer och mer för varje minut som går

lyxbåten


Mot landet

Ja, jag åkte hem till anna igår och vi solade, badade, åt nutella, drack mangojuice och bara softa. Jävligt skönt och kul! Åkte hem till halv 6 då jag åt, duschade och lite så. Senare träffade jag Felle <3
Nu ska jag packa för jag ska nämligen till linköping idag!! Längtar, det var super längesen jag var där :D Landet, here I come hihi. Puss alla, kanske blir lite dålig uppdatering nu men jag ska försöka att blogga =)

7

Fan va varmt det ska vara på rummet då, uuusch!
Mennn det är fin väder idag iaf och det är ju härligt, ska nog till anna johnsson och sola vid deras pool eftersom att jag inte orkar åka till mälarbaden och sen är jag ju fortfarande sjuk och vill inte bli ännu sjukare. Febern har gått ner men jag har fortfarande grymt ont i halsen! :(

ändrade planer

Blev lite ändrade planer idag. Den spenderades med en annan sjukling nämligen johnsson. Vi köpte soppa, ananasjuice och chips och dip och sen glodde vi hela första sesongen av "Solsidan". As bra ju! När jag sen åkte hem så följde anna med mig en bit och då träffade vi hällback och linnea lagerkvist och jävlar vilken snygg moppe hällback hade hittat hihi! Mums, blir så sugen och längtar tills jag får :)

Nu ska jag bara äta B&J's och sen ska jag sova. puss

sjukling

Fy vad jag inte mår bra, kan man ens bli sjuk på sommaren? Känns inte som det.

Dagens planer:

- Film
- Film
- Film
- Flm
- Äta Ben and Jerry's
- Film
- Duscha
- Film
- Film
- Film
- Sova

green lund

Hemma igen från en heldag i stockholm med 3 snygga brudar! Vi hade väldigt trevligt dom första 2-3 timmarna men sen blev vi bara super trötta och orkade inte åka mer så vi gick mest runt, åt lite och så och insåg att vi nog har vuxit ifrån det där med karuseller lite? Känns hemsk! :( vid 4 bestämde vi oss för att gå till ett café och ta en latte istället haha, förutom småfolket som tog cola. Missade även tåget som gick klockan 6 så vi gick till ett annat café och väntade till 20 i 8 då nästa tåg gick. Nu är jag skit trött och sjuk, feber. Känns surt faktiskt, ska sova mycket inatt, ser fram emot det! Har inte sovit speciellt bra på 2 veckor nu, sena nätter och tidiga mornar eftersom att man inte vill missa solen hehe ;)

gröna lund 2010



gröna lund 2009




dom bara växer och växer dom små grynen. hoho

wie wie

Hela dagen har spenderats med Bea och Linni. Vi gick upp halv 2 och åt frulle och så. Sen gick vi och badade i ån, super skönt och varmt var det! Lite senare så grillade pappa och efter maten åkte vi hem till bea och färgade hennes hår och åt glass. Åkte därifrån vid 11 eftersom att vi ska till grönan imorn och tåget går 08.10...fyfan!
Men jag är grymt grymt taggad till grönan! Insane, Extream, Tilt m.f, here I come! :*


natten

hade grymt kul inatt! puss

the wheater

ja det är underbart, men man blir så sjukt trött! Blev ju en heldag i mälarbaden och det var trevligt, dock lite kallt i vattnet :( Ikväll sover Linni och Bea hos mig, blir nog jätte mysigt!

Natti

Tror nog att jag ska gå och lägga mig nu, blir en heldag i mälarbaden imorn med trevligt umgänge så man måste ju vara skapligt pigg ;) Puss


kär igen





























HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT HETT o.s.v

2

Nu ska jag snart till Johnsson, det kanske blir lite sola och så eftersom att det är fint väder. Sen tar vi bussen till stan så att vi är där till 5. Då ska vi handla present till M&A och sen blir det bio klockan 9, Eclips <3

Ha det bäst så hörs vi sen, pussar

Förresten så var det besöksrekord igår, keep reading, det gillar jag!

there's no getting over

Teorin var helt okej faktiskt, läraren var så sjuk haha! Kom hem runt kvart över 7 och städade mitt rum, duschade, åt m.m. Tjejerna hörde av sig och undra om jag skulle med hem till Johnsson men jag kände att det inte fanns så mycket tid + att jag inte orkar cykla haha, MOPPE NU TACK! <3Synd att det blev lite tight med tid för nu har jag super tråk. Ska nog sätta på en film, har fortfarande inte sett Alice i underlandet så det blir nog den, eller Toy story 3 ;D

att glömma

Tjiiing! Anna ringde och väckte mig klockan 10 men jag somnade om så hon ringde igen klockan halv 12. Hon ska nämligen komma hit så ska vi färga hennes hår och lite så, mys :) Klockan 5 ska jag på trafikskola...usch haha, orkar inte :(


I'll be good



kul att tjejerna ger bort sina gamla BH-ar till mig, fy känns inte bra haha :( fast ett + är ju att man slipper köpa själv, och så är dom ju super fina så tack ändå flickor!

Dom 2 översta är från Linni, den rosa/röda är från M&A och den svarta längst ner är från Johnsson!

Imorgon är det teori för moppen som gäller, eller det blir ju idag men skit samma. På fredag ska vi tjejer se Eclips på bio och på måndag drar jag, Johnsson, Bea och Linni till grönan! Längtar som satan, åker ju allt hihi ;)

Bara för att jag är så snäll






hahah, ni får lite kassa webb bilder :(
men det högst upp är en militärfärgad klänning och den andra är blommig, kanske inte så svårt att se. Är alltid i olika perioder, just nu är det klänningar som gäller! Hejs

RSS 2.0