jag känner hur det bränner inom mig

Ja, rubriken är 100% sann! Det finns så mycket jag längtar till just nu som är inom dom senaste 3 veckorna bara. helt pirrig i kroppen av längtan!

- Nu på fredag åker jag till Jönköping för att träffa mina barndomsvänner! Har inte träffat dom på säkert 6 år nu... Deras mamma fyller 50 år så det blir en stor fest, gud så kul!

- Onsdag, torsdag och fredag nästa vecka är vi lediga så det kanske blir lite party där på lilllördagen!

- På fredagen blir det 18 års partaj!

- Tisdagen efter det åker vi som sagt till Gröna Lund!

- Torsdagen är det SKOLAVSLUTNING!!  = Partyyy

- Fredag = party? Får se!

- På lördagen är det student. Då ska jag och Anna "jobba" hemma hos Linda. Hennes syster tar studenten så vi ska servera och så, kommer nog bli kul! förmodligen blir det party på kvällen!

Gud så härligt, plus ett helt sommarlov framför mig, kan inte bli bättre. Men precis som med alla andra år så går sommarlovet alltid sjukt snabbt. Redan när Juli närmar sig får man panik. Men jag ska verkligen försöka göra det bästa av detta sommarlov! :D

Förresten!!

jag sålde min avslutningsklänning till Malin. När jag beställde den fanns den nämligen bara i S och jag har ju XS. Plus att den klänningen var en stor modell. Synd för den var verkligen super fin men den satt som en soppsäck på mig.. Så jag har beställt en ny!  Visar imorgon ;)


just can't get enough

Nu är det bara att hålla ut i 2 dagar. GRYMT mycket plugg men ska kämpa.

För sen  blir det bara slapp!

Torsdag - slapp
Fredag - slapp
Måndag - slapp
Tisdag - betygen sätts = slapp
Onsdag - ledig
Torsdag - ledig
Fredag - ledig
Måndag - ledig
Tisdag - Cosmonova + Gröna Lund med klassen
Onsdag - fotbollsfinal i skolan
Torsdag - Börjar 5 med skolavslutning

Sommarlovet närmar sig. Längesen jag mådde psykiskt bra, är helt sönder stressad och trött hela tiden. Längtar verkligen!





sommaren -09

test

Jag lyssnar på...  det mesta

Jag har insett att min senaste kyss…
var motbjudande

Jag mår bäst när jag… umgås med mina vänner eller när jag är utomlands

Den bästa krogen heter… -

Jag pratar…
snabbt

Jag älskar/tycker om… att jag har börjat umågs med mina favoriter igen

Min bästa vän(ner) är… bäst

Min första riktiga kyss… var oväntad haha!

Jag avskyr när folk…
 är för mycket

Kärlek är… både bra och dåligt

Jag kommer alltid att vara… ingen aning...

Jag är hemligt förälskad i… Brad Pitt

Sist jag grät var… igår

Min mobiltelefon är…
bättre nu när jag fattade att man behöver uppdatera den ibland...

När jag vaknar på morgonen.. somnar jag alltid om i en kvart och funderar på att sjukanmäla mig

Just nu tänker jag på… att kanske följa med pappa till IKEA

Bebisar är… gosiga och söta, älskar bebisar

Homosexuella är… som oss andra

Blondinbella är… smart och en bra förebild

Ikväll ska jag… duscha, plugga och kanske åka till IKEA

I morgon kommer jag…
antingen vara hemma och skriva klart alla uppsatser eller vara i skolan och inte göra ett skit...

Jag vill verkligen…
ha en massa pengar just nu, känner att det behövs


El classicó

Har precis slutat kolla på Pocahontas, har haft ett sug på den filmen hela veckan så jag var tvungen att ladda ner den idag! Herregud, jag grät mig igenom nästan hela filmen. Speciellt när det där trädet sjunger för Pocahontas och John...ååh haha! Älskade den när jag var liten och gör det fortfarande!


baby you can turn me on

Hej!
Dagen startades med Ma nationella och jag är helt förvånad! Det gick bättre än väntat, känns faktiskt ganska bra som omväxling, jag är ju urusel på matte :(

Höjde mig i ett ämne idag också och fler kommer så det känns bra! Det känns även som att vi har väääldigt mycket att göra nu sista veckorna men på något sätt känns det soom att det ändå går bra i skolan. Oftast när jag har mycket plugg så brukar jag få panik och skita i allt och då känns det som att det går dåligt för mig i skolan, men just nu är det super chill! Vi har mycket att göra hemma men typ ingenting att göra i skolan? Så det känns lite onödigt att vara där faktiskt..

Efter skolan gick jag och mina favoriter Malin, Emil och Linus till torsharg och pratade en massa. Tanken var att vi skulle spela fotboll (haha!) men vi pratade nästan bara vilket var skönt. Pappa hämtade mig runt 5 så då åkte vi till godislagret och vet ni, det var rea på chokladkaniner!! Jag som älskar det! Enaste 10 kr, helt otroligt vad glad jag blev hihi!

Nu ligger jag och skriver en uppsats, har skrivi väldigt lite än så länge men det känns som att det kommer bli en bra uppsats. Ska fortsätta lite nu sen ska jag och pappa äta en super duper god middag!


the dress

Här är klänningen jag hittade! Har även beställt den nu :)


I'll be there to hold you tight

Har haft fullt upp verkligen. Jag har tre uppsatser att skriva, plugga till nationella som är imorgon och tisdag, skriva en text på spanska som jag ska framföra muntligt, också nationella, jag har engelska läxa till nästa vecka m.m. Så jag har verkligen inte haft tid för bloggen! Plus att lördagen jag kom hem från Riga spenderade jag med tjejerna, lika så söndagen och måndagen eftersom att det var sjukt fint väder! Synd att det är så kallt nu men det ska tydligen bli varmt efter helgen igen.

Har tittat runt på lite skolavslutningsklänningar och har hittat en jätte söt som dessutom bara kostar 350! Den förra jag skulle beställa kostade 500 men nu kan jag lägga lite extra pengar på skor som jag tycker är det viktigaste haha! Skor kan ju göra en hel outfit. Om man bara har en vanlig vit tight klänning på skolavslutningen så kan man ju matcha det med ett par färgade och super höga skor, skit snyggt! Det var min tanke från början, att jag skulle ha en vit klänning och sen ett par djupblåa skyhöga klackar, men nu hittade jag ju denna klänning så det blir nog lite mer vita, beiga, svarta eller crémefärgade skor, mums!

Lite förslag:






RSS 2.0