I DID IT

Ja, jag bytte till Devote. Lika bra vafan, tryck på länken nedan för att komma direkt till bloggen!

www.miichelleive.devote.se
www.miichelleive.devote.se
www.miichelleive.devote.se

WOHOO!

Funderar starkt på att byta bloggplats, har tröttnat på blogg.se.

WOHOO, kom in på mitt förstahandsval, alltså Samhäll Beteendevetenskap på Rekarne! Är så tacksam efter allt mitt slit i våras, herregud vilken lättnad. Men såg nu att jag inte ens hade behövt kämpa som jag gjorde, intagningspoängen var 160 hehe...

Somnade typ 5 igår, herregud... så jag sov till halv 2 men det är ju inte så farligt, speciellt inte nu när det är fult väder. Idag blir det en hemma dag/kväll för min del. Har redan städat rummet och tänkte göra fler nödvändiga saker här hemma och i mitt rum. Ska även dra med pappa till Ikea här någon dag så att jag kan få köpa lite nya tavlor och annat snyggt till mitt badrum!

Om cirkus en månad är det min födelsedag, känns som att jag nyss fyllde haha... Men ja, jag längtar faktiskt för det är så mycket saker jag behöver som jag själv inte ar råd med. Inte allt på samma gång iallafall.

Ser på vädret att det ska börja bli fint väder nu igen, hoppas!!!!


Päls

Seriöst, vad är detta för väder?! Idag gick jag runt med min pälsväst på stan, känns väl inte så somrigt va? Jag vill ha värme nuu!



världens sötaste



Veni, vidi, vici

-Jag kom, jag såg, jag segrade.

I fredags var vi ju som sagt på fest och det var väldigt roligt, hände en massa knäppa saker och gud vet vad haha! Kom hem runt 5, var tvungen att gå från djurgården, kändes inte så roligt. Men trög som jag är så tackade jag nej till skjuts ungefär en halvtimme innan så får väl skylla mig själv.

I lördags var vi ett gäng i Antons sommarstuga. Vi hade väldigt mysigt och trevligt men det slutade med kaos så jag, Malin, Amanda och Anna Jarebro åkte hem direkt, klockan var runt halv 2 tror jag.

Igår tillbringades kvällen hemma hos Maria med Ange och Anna. Vi hade super mys! Maria hade bakat Äppelpaj den sötnosen så vi åt upp hela pajen, jordgubbar, 1 chipspåse och 2 popcornpaket medan vi tittade på 2 Harry Potter filmer. Det var tänkt att vi skulle ha maraton men dom är så förbannat långa så vi hann endast med 2 st...

Idag åkte jag, Maria och Ange till stan. Maria skulle fixa lite småsaker så jag och Ange hängde på. Vi passade även på att ta en fika med Viktor på Wayne's! Maria var skyldig mig en kaffe för igår när vi var hemma hos Maria så hade jag konstant hicka hur länge som helst, så då sa hon "om du slutar hicka bjuder jag dig på fika" och självklart skulle jag sluta hicka precis då, otur för Maria! ;)

Ligger just nu i sängen och funderar på om jag ska ladda ner en film eller försöka sova. Ska ha en hemmadag imorgon tänkte jag, så jag kan sova hur länge jag vill!


It's friday!

Idag har jag inte gjort ett skit, men ska strax ner på stan med Angelica och fixa lite saker. Senare ska jag hem till mamma och duscha/fixa mig lite, sen ska jag möta upp Maria, Sandra, Anna och Angelica och därefter ska vi gå hem till vår efterlängtade Elin! Där ska vi nog föra lite och sen blir det fiesta, blir nog en grym kväll med grymma människor! Blir nog ingen mer uppdatering idag, eller man vet ju aldrig ;)

Festa lugnt!





Bilder från nyår, världens bästa kväll!

Haha seriöst...

Aa, svar till samma person som förut: Om jag väljer att skydda mig mot solen eller inte är väl mitt val eller? Jag har solkräm i ansiktet eftersom att jag alltid bränner mig där, men olja på kroppen eftersom att jag endast blir brun där, inte bränd. Hur du väljer att skydda dig är upp till dig, men jag solar om jag vill haha ;)


Stekigt värre!








RSS 2.0