(Y)

Fick ett Paul Mitchell balsam och ett shampoo av mamma idag, kostar 300 styck :$
Tack mamma!


:(

'

helt perfekta, man mår typ dåligt

28 februari

Som ni vet så klippte ju jag mig igår och nu är mitt hår bortaaaa :'( nej men det blev en decimeter kortare, så himla slitet. Men tipparna blev iaf skit snygga, fick en rosa diamant på dom också hihi!
Kvällen igår bestod av väldgt mycket dans och god mat, väldigt kul va det. Vi somnade typ 2 och vaknade vid halv 8 för Linni och bea skulle på teorikurs men jag, malin och amanda somnade om så vi gick vid typ 20 i 10. Dom drog till kyrkan och jag gick hem och la mig igen. Vaknade av att en katt klöste mig i ansiktet, härligt :(
Min dag blir nog väldigt lugnt eftersom att jag är skiiit trött, kanske tränar lite sen, vet inte än :)

LINNEAAAAAAA

GRATTIS LINNI
fast än du fyller om en vecka ;



en lördag morgon

Gick och la mi 1 igår och kunde verkligen inte sova, jag tror jag har sovit ungefär 3-4 timmar inatt. Hur fan ska jag orka ikväll?!
Nu ska jag i alla fall iväg till mammas salong och klippa mig och få mina naglar gjorda ;)

hare göttttt

26 februari

Hola! Vi tjejer drog ner på stan vid halv 4 och fikade lite, mys!
Imorn ska jag klippa mig och sätta på tippar på mina naglar tror jag och senare på kvällen blir det hem till Linni och fira henne. Då ska jag antagligen ha min nya klänning som jag även hade på Lotus, grr!



VET NI?!

-Det regnar!
-Det är plusgrader!
-Jag har börjat använda skinnjacka!

Våren är påväg mina vänner, sakta men säkert ;D

Är kvar hos bea, vi sov över och nu ska vi hitta på något, uppdaterar kanske sen, pusss


25 februari

Är hos bea med amanda, linni, malin och henne. Vi har vart på ming och kom hit för ungefär 2 timmar sen. Vi spelar lite spel och så, riktigt kul!


En bra låt:


TACK

Mer besökare än vanligt! Keep reading folks, gillar det :)

Tss, hihi

Hihihih åååååå! Okej, jag vet, nu låter jag barnslig men jag kan bara inte hjälpa det!
JAG HAR KRAMAT STEFAN, ANNELIE OCH CHRISTOFFER FRÅN PARADISE HOTEL!
-ANNELIE SA ATT JAG VAR JÄTTE FIN
-STEFAN NUDDADE MIN RUMPA, JAG VAR JNÄRA ATT DANSA MED HONOM OCH JAG RÖRDE HANS JÄTTE BRUNA, JÄTTE STORA (slick, mums, skulle inte banga) JÄTTE SNYGGA ARMAR 

Haha, amen nu är jag döv iaf, hör ingenting, det bara piper :( Jag och Bea hade skit kul! Fast det hände lite läskiga grejer ibland.

Nu ska jag dricka upp min saft sen sova! Godnatt ;D


disco disco dans dans

Mot Lotus! ;D

24 februari

Nu håller jag på och fixar mig, ska snart iväg till torshälla. Vi ska baka bröd på konfirmationen haha :(
Ikväll blire Lotus med Bea min sköna! Blir nog super :)

23 februari

Super kul dag/kväll/natt med brudarna, tack!
Vi gick upp halv 11 och fixade oss och så, sen vid halv 2 åkte vi ner på stan och shoppade. För mig blev det 2 tröjor och en klänning tills imorn på Lotus. Sen köpte vi även presenter till Linni som fyller snart!


Svampbob: Du Patrik, är du också arg?
Patrik: Ja..
Svampbob: Va ere då?
Patrik: Jag kan inte se min panna!

Usch, jag och min dåliga humor :(


22 februari

Nu har jag precis vaknat, ska börja fixa lite här hemma för sen kommer tjejerna och då blir det till att basta lite och sen äta gott1 Hör kanske av mig senare, pysssss ;D

Lite snö

Kom nyss hem från Lköping. Ligger typ en meter snö på våran tomt nu så jag har hjälp till att skotta lite, finns inget sexigare än händiga kvinnor ;)
haha nej skoja, men nu ska jag fixa mig för att sedan åka vidare hem till Linni :D

09.15 !?

Man kan ju fråga sig vad jag gör uppe... Jag är skit trött men jag orkar inte gå och lägga mig igen haha! Aja, den enda vakna verkar vara Wigge så vi får väl grina tillsammans :)

20e februari

Fan vad snö! Helt sjukt ju, här i Östergötland har det snöat nästan en halvmeter tror jag! Man har ju tröttnat lite på snö men det är faktiskt en ganska cool vinter i år. Jag och Frida kom nyss in, har skottat en massa och bara njutit av snön. Nu ska vi nörda massa Prison Break, var ett halvår sen sist :( Michael, I´m back baby <3

Blev en trerätters igår:
Förrätt: Melon inlindad i parmaskinka, svampmacka
Varmrätt: Fläskfilé och skinkstek i sås m. ris
Efterrätt: Kladdkaka utan socker och mjöl hehe, det var väldigt gott men jag föredrar nog vanlig lite mer.

Och så blir det trerätters ikväll igen med havstema haha! Ska bli super!
Hoppas att ni alla har det bra, för det har jag (L)


nittondefebruaritvåtusentio

Ganska kul skoldag, men trött har jag vart. Ont i huvudet har jag också haft men men. Nu ska jag Iväg till Linköping, ska bli kul har inte vart där på flera månader!

Calling out - Lazee <3




Skapligt skoltrött som bilden nu bevisar, tror det va anna som smygfota :( Aja, den bjuder vi på för nu är det lov mina vänner, det gillas! (Y)


(Y)

Fick nytt smycke till min navel idag av mammsen, tackkkkk

kärlek<3

Här bakas det vanilj-hjärtan med mina brudar! Till det serveras kärleks te, passar bra för all min kärlek går till dom, mina alldeles egna änglar<3





like a lot, mina älsklingar<3

sjuttondefebruaritvåtusentio

Man får verkligen energi av burn, iaf jag :(
skakade typ hela NO-lektionen och skrattade hela tiden och jag vettefan.

Idag hamnade vi tjejer hos Linni. Bakade scones, åt choklad och drack te, myspyyys! Efter det så gick vi till kyrkan för idag är det ask-onsdag vilket innebär att vi fick ett kors i pannan av aska och olja. "Kul!".

Nej men nu ska jag duscha bror, kyss




hahaha, var tvungen att dela med mig! Sommaren -08? Tror så.


snooor

Det absolut bästa ni kan tänka er hnde mig idag!
Man går på bussen på stan och sätter sig längst bak och hamnar framför en kille, no big deal liksom. Under resan ser jag hur han liksom smyger upp med ett finger i näsan, man tänker liksom " ehm, okej... äckligt". Inget mer med det. Men när han sedan börjar gräva och verkligen leta, kollar på snoret och tar ut fingret och sedan rullar snoret börjar man bli kräkfärdig. Han satt så, in med fingret i näsan, ta ut fingret, kolla snoret, rulla snoret i 20 minuter! Ända från att bussen startade på stan tills vi hoppade av på torget.

Såg riktigt mysigt ut faktiskt, borde kanske ha bjudit han på en av mina?


träning

massor med träning

femtondefebruaritvåtusentio

8A!
ni vill vara som oss :)




Efter skolan och segern i fotbollsturneringen så åkte jag, Linni och Bea till friskis och tränade. Väldigt mycket styrka men kul var det! Känner att jag verkligen har kommit in i träningen, skulle helst vilja träna varje dag hehe.
När jag kom hem så hade jag lite egen-tid, dvs en väldigt varm dusch, hår inpackning, lite olika ansiktsmasker, plocka ögonbryn, fila naglar och te. Riktigt mys, älskar att ha egen-tid!
Vi har 2 prov denna vecka, imorn äre spanska och det kan nog gå hur som helst eftersom att jag glömde allt jag har antecknat i skolan.
Känner att jag har sett typ alla 2 1/2 men avsnitt? Det går ju bara repriser hela tiden!

bäbis ligger i mitt knä, så himla söt <3




älskar katter! här är jag och liza, världens sötaste kisse

18?

Varenda gång jag är i en möbelbutik eller liknande så fantiserar jag alltid om hur mitt framtida hem ska se ut. Vilka färger det ska vara, hur många rum, om jag ska bo i stan eller på landet, i en lägenhet eller i hus m.m.
Kan inte hjälpa det faktiskt haha! Just nu vill jag bo trångt och mysigt i en 2a eller 3a inne i stan och inreda det precis hur jag vill! Det är ju sånt man längtar efter, att få bestämma över sitt egna liv. 18 år? Ja tack!

Brudar

Igår hamnade jag och bea hemma hos Linni. Vi käkade American Pizza och sen kollade vi melodifestivalen! Hela kvällen bestod nog mest av skratt, magknip och glädjetårar, älskar er väldigt mycket brudar! Somnade kanske runt 2-3? Har väldigt dålig tidsuppfattning hehe. Aja, vi alla 3 vill hälsa att vi vill ha









ERIC SAADE!!!!!!!!!!!




åååååh, dör :(

myyys

Jag, Linni, Bea och Anna åkte till mammas nya salong igår på tuna-park efter skolan, det är riktigt fint där! Efter det åkte jag till pappa, åt lite och sen åkte jag till stan. Träffade jack och sen åkte jag till Anna där Linni, bea & malin va. Vi hade det riktigt mys och riktigt kul! Somnade vid halv 12 igår och vaknade sedan klockan 1 idag. Riktigt skönt, kände att jag verkligen behövde det! Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men jag tror det blir ännu en slapp-kväll.

vill ha mitt barnbidrag nu! känner mig pank :(


!

Känner att det kommer hända väldigt mycket nu dom närmsta månaderna, speciellt i mars.

- Polen
- Ska döpas
- Lotus (?)
- Melodifestivalen med Linni
- Läger med konfan
- Anna & Linni fyller
- LOV


säkert mer också, ska bli SKIT kul!

hola!

Sitter nu inne på Anna Johnssons rum tillsammans med 2 andra snygga brudar. Vi har nyss vart och köpt blåbärspaj och våran nya drog - vanillia coke, MUMS

Skolan har vart ganska okej, bara det att jag nästan somnade på so:n haha, riktigt trött :(
jag är helt kär i Annas halsduk också, brun och typ guldig och riktigt riktigt skön! Vill haaaa...

Nu får det rinna ut i sanden ;D




man saknar ju sommaren skapligt mycket

herre min ge

Stavas det så? Nej, ingen vet så skit samma.
Var bara tvungen att tillägga att det bästa som finns är nog att komma hem, slänga på sig mjukisar och sätta upp håret, riktigt fult! Det är precis vad jag har gjort nu. Så vi kör väl en kvällens outfit? ;)

-Hög asful toffs
-Ful oversize t-shirt som är mörkblå, blå, röd, vit och grå!
-Mjukisar som är marinblå, rosa och vita
-Vinröda raggisar
-Svart morgonrock


Hett















tiondefebruaritvåtusentio

Usch, riktigt lång dag känns det som, bläää!
Det enda jag har i mitt huvud just nu är 30 graders sol, springa runt i typ höga, slitna jeansshorts, randigt oversizelinne, gladiator sandaler och bara leva. Inte ha några tider att passa, inga prov/läxor, bara göra vad man vill typ. Åå :(

Iaf, jag funerar på att sommarjobba men orkar man? kanske ska börja med det som 16-åring och ta vara på den här sommaren? Blev ju lite avundsjuk när malin och amanda fick veta hur mycket dom kommer tjäna i sommar på sitt sommarjobb...


9/2-2010

Äntligen! Tack Anna, min gud.

Redan på bättre humör. Min dag bestod av en helt okej skoldag och efter det, lite afrikansk-dans med Linni. Inte kul, inte jobbigt, frös för jag hade en jävla luftkonditionering på mig, fattade typ inte ibland m.m. Igår körde vi ju medel, det var riktigt jävla jobbigt och riktigt jävla kul! Har dock inte kunnat suttit på hela dagen typ, men barnen i Afrika är döende.



:@

Asså åå! Har suttit och försökt ändra header i fan snart 2 timmar! Orkar inte längre, får väl be någon att fixa för jag fattar verkligen inte?

Men skit samma, tänkte iaf börja blogga igen. En del har tyckt att jag borde börja igen + att jag själv saknar att skriva av mig lite så vi får väl se hur allt det här kommer gå. Jävla header. Ni får ha lite tålamod så länge, och den här gången ska jag försöka uppdatera min blogg haha!




RSS 2.0